Wehkamp is een groot, online warenhuis. Je kunt er van alles bestellen. Van kleding, tot aan woonaccessoires, en van meubels tot elektronische spullen. Omdat het aanbod zo breed is, en er dagelijks duizenden mensen iets bestellen, is de vraag naar diverse betaal mogelijkheden dan ook groot. Om je een overzicht te geven wat er allemaal mogelijk is bij Wehkamp, kun je hieronder lezen welke van toepassing zijn. Ook wordt er uitgelegd wat het precies inhoudt.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is bij Wehkamp een optie. Je logt in op je account, je bestelt je artikelen, en laat ze verzenden. Ook is het een fijne manier om te kunnen bestellen, want hoe meer flexibel ze zijn naar hun klanten, hoe meer nieuwe klanten het weer aantrekt. Mensen hebben graag de mogelijkheid om op deze manier te bestellen. Dit komt omdat je sommige bedragen niet in 1 keer kunt aflossen. Denk bijvoorbeeld aan een bank, of een televisie. Dan is het erg fijn als je achteraf kunt betalen. Voor Wehkamp is dit ook een veilige manier van service bieden, want door middel van je account hebben zij je adres en persoonsgegevens. Mocht er dus iets gebeuren, kunnen zij altijd contact met je opnemen wat betreft je achteraf betaling.

Afterpay / Klarna

Wehkamp werkt niet met deze betaalmethodes. De reden hiervan is onbekend, maar zal waarschijnlijk zo zijn dat hier het minste gebruik van werd gemaakt. Er zijn overigens meerdere betaalopties, dus er is keuze genoeg.

Op rekening betalen

Deze betaalwijze komt het meeste overeen met de manier ‘in termijnen betalen’. Op rekening houdt namelijk in dat je het in het door jou gewenste aantal termijnen kan afbetalen. Zie dus voor meer informatie het stukje informatie met ‘In termijnen betalen.’

Acceptgiro Wehkamp

Deze ‘achteraf betaal’ methode is ook een optie wanneer je besteld bij Wehkamp. Deze zal dan worden bijgevoegd, wanneer je bestelling wordt geleverd. Ook is er een optie om een acceptmail te ontvangen, wat dus in principe het meeste lijkt op een acceptgirokaart. Je maakt het dan alleen over aan de hand van een link (accept email) die je doorverwijst naar de website van je internetbankieren. Achteraf betalen met een acceptgiro wordt nog steeds veel gedaan.

In termijnen betalen bij Wehkamp

In termijnen betalen is wel mogelijk bij Wehkamp. Je dient wel een account aan te maken, en alle gegevens die hiervoor nodig zijn in te vullen. Je bestelt je artikelen, en je bestelling wordt verzonden naar het door jou opgegeven adres. Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling, en kunt je eigen administratie van Wehkamp ook zelf inzien door middel van je account. Wanneer je bij Wehkamp in termijnen wilt betalen, noemen ze dit hier een balansrekening. Dit houdt in dat je aan de hand van je inkomensgegevens een soort bestedingsruimte toegewezen krijgt. Voor dit bedrag kun je dan bestellingen plaatsen. Houd er wel rekening mee dat je hier rente over betaalt! Dit is een aantal procent, welke je terug kan vinden op de website.

Betaalmethodes Wehkamp

Overige betaalmethodes zijn een acceptmail, creditcard en Ideal. Deze methodes zijn aan te klikken nadat u uw bestelling heeft geplaatst.

Creditcard Wehkamp

Het is mogelijk om uw bestelling bij de Wehkamp met een creditcard te betalen. Indien dit in de toekomst wel kan, dan zullen wij dit aanpassen op deze pagina.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wehkamp” te beoordelen