• Achteraf betalen mogelijk
  • Veel betaalopties
  • Veel sale aanbiedingen!

Naast vele winkels in meerdere steden, heeft kledingwinkel WE ook een webwinkel; WE Fashion. U kunt hier terecht voor diverse kleding, schoenen en accessoires.

Achteraf betalen

Wanneer u ook wilt bestellen via de webwinkel van WE Fashion, kunt u eerst een account aan te maken, en hier uw gegevens in te vullen. Ook kunt u hier een voorkeur aangeven voor uw betaalwijze, maar dit kunt u natuurlijk bij iedere bestelling aanpassen wanneer u dit wenst. Wanneer je geen account aan wilt maken, kunt u ook een bestelling plaatsen. WE Fashion adviseert wel om een account aan te maken omdat je op deze manier je bestellingen gemakkelijk kunt inzien en volgen. Ook facturen kun je op deze manier goed inzien.

Achteraf betalen We Fashion

De betaalmogelijkheden bij WE Fashion zijn ook erg uiteenlopend. Hieronder een overzicht welke betaalmogelijkheden er zijn.

Ideal

Wie betaalt via Ideal, maakt door middel van het internetbankieren snel en veilig het bedrag over naar de begunstigde. Het is snel, veilig en betrouwbaar.

PayPal

PayPal is een fijne en snelle manier van geld overmaken. Op de website van PayPal kun je een PayPal rekening opnemen, en deze uitsluitend gebruiken voor je betalingen aan webwinkels. Je bankgegevens worden dus niet weergegeven en je hoeft niet in te loggen en een heel traject door. Je vult alleen je wachtwoord in en klaar!

Creditcard

Betalen met je creditcard is snel en veilig. Door alle gegevens in te vullen, geef je de bank toestemming het bedrag te reserveren van je creditcard rekening, en dit bedrag wordt dan aan het einde van de maand afgeschreven van je tegenrekening.

Afterpay

Wie het liefst achteraf wilt betalen, kan dit gemakkelijk en veilig doen via Afterpay. Je vult je gegevens in zoals je geboortedatum en je adresgegevens, en er wordt gekeken of je kredietwaardig bent. Je ontvangt via je email een betaallink waar je gemakkelijk je betaling kunt voldoen binnen 14 dagen. Je hebt dus tijd genoeg je aankoop te beoordelen en te retourneren zonder het risico te lopen op teruggave van je geld te wachten. Je betaalt dus achteraf, met alleen maar voordelen.

Acceptgiro / Klarna

Bestelling kunnen helaas niet betaald worden door middel van een acceptgiro.

Op rekening / in termijnen

Het is helaas niet mogelijk om op rekening te bestellen. Ook betalen in termijnen is niet mogelijk. Bekijk de andere betaalmethodes voor een passende oplossing.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “We Fashion” te beoordelen