Wil je liever niet direct betalen bij Vimodos? Kies dan voor de optie achteraf betalen.

Bij Vimodos kun je eenvoudig achteraf betalen. Je hebt de keuze uit verschillende betaalopties. Je kunt de betalingsmethodes hieronder bekijken.

Achteraf betalen

Vimodos is voor veel mensen een bekend iets, maar toch kennen ook veel mensen het nog niet. Vimodos is een webwinkel waar je gemakkelijk je bestelling kunt plaatsen door middel van een gebruikersaccount. Er is een ruim aanbod, voor zowel dameskleding, herenkleding en een geruime keuze uit herenschoenen en damesschoenen Ook voor kinderen kun je er allerlei kleding en schoenen bestellen. Je kunt gemakkelijk door middel van een Vimodos account artikelen bestellen en deze thuis laten bezorgen. Wanneer je voor 21.00 besteld, heb je je bestelde artikelen binnen 24 uur in huis. Zendingen zullen gaan via Post NL, DHL en GLS. Retouren is gratis indien je één of meerdere artikelen niet terugstuurt.

Betaalopties bij Vimodos

Om je een overzicht te geven wat er allemaal mogelijk is bij de webwinkel van Vimodos, zal hieronder het één en ander worden uitgelegd over de meest gebruikte betaalopties. Vimodos heeft niet zoveel keuze in tegenstelling tot andere webwinkels, maar er is gelukkig wel een manier om achteraf te kunnen betalen, wat voor veel mensen een goede uitkomst is. Je hebt meer tijd om na te denken, en ook op financieel gebied krijg je een beetje ruimte tot het betalen van je spullen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is ook bij Vimodos een optie. Je kunt dit doen door middel van een creditcard, of door te kiezen voor betalen via Afterpay. Je wacht dus tot je je aankoop hebt ontvangen, en je betaalt na 14 dagen je aankoopbedrag. Tot die tijd heb je de tijd om je aankopen te beoordelen, en eventueel (gedeeltelijk) te retourneren. Wanneer je betaalt met een creditcard, betaal je eigenlijk ook achteraf. Je ontvangt je producten al wel, en aan het einde van iedere maand, zal uw bank het aankoopbedrag incasseren van uw tegenrekening. Tot die tijd heeft u dus de tijd de artikelen te bestellen, zonder deze direct te betalen.

Zelf overmaken

Ook biedt de winkel de mogelijkheid achteraf te betalen door het openstaande saldo zelf over te maken na 14 dagen. Dit dient u te doen door middel van internetbankieren. De gegevens van de tegenrekening kunt u vinden op de website van Vimodos zelf.

Afterpay en Klarna

Afterpay / Klarna. Afterpay is mogelijk bij de online webshop Vimodos. Met deze betaaloptie betaal je na 14 dagen je aankoop. Je maakt dit zelf over door middel van internetbankieren. Klarna is helaas geen betaalmogelijkheid bij Vimodos.

Op rekening betalen

Op rekening betalen. Het is helaas niet mogelijk om op rekening te betalen bij Vimodos. De reden hiervoor is niet bekend. Waarschijnlijk is dit in de toekomst mogelijk, maar op dit moment nog niet. Je kunt altijd het laatste nieuws bekijken rondom de betalingsmogelijkheden op de eigen website.

Acceptgiro

Acceptgiro. Deze betaalmethode is helaas niet mogelijk bij Vimodos. Doordat de meeste mensen tegenwoordig met Ideal betalen of een aankoop overmaken via internetbankieren, is deze betaalmethode niet mogelijk bij Vimodos.

In termijnen betalen

In termijnen betalen. Het is helaas niet mogelijk om in termijnen te betalen. Je kunt kiezen uit verschillende betaalopties. Bekijk de website voor meer informatie over de verschillende manieren van betalen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vimodos” te beoordelen