Kleding kopen en achteraf betalen bij The Sting? Je kunt bij deze winkel op verschillende manieren achteraf betalen.

Wil je liever op rekening bestellen? Dat is ook mogelijk. Je ontvang aan het einde van de maand een factuur met een overzicht van je bestellingen. Lees hieronder de verschillende betaalopties die je bij The Sting kunt gebruiken.

Achteraf betalen

Je wilt waarschijnlijk een bestelling gaan plaatsen op de webwinkel van The Sting, en nu ben je erg benieuwd hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Ook zul je je misschien wel afvragen welke betaalmogelijkheden er zijn bij The Sting, en hoe het verzenden en retourneren gaat. Hieronder kun je dit allemaal terugvinden.

Betaalopties The Sting

Wanneer je gaat bestellen bij The Sting, maak je een gebruikersaccount aan. Vervolgens plaats je de door jou gekozen artikelen in je virtuele shopping bag. Wanneer je alles in je shopping bag hebt geplaats, druk je op afrekenen. Je hebt hierbij de volgende opties tot betalen:

Creditcard

Het bestellen van kleding gaat met je creditcard erg eenvoudig. Je betaal je bestelling met je creditcard. Het geld wordt pas een maand later afgeschreven van je rekening. De creditcard spaart je betalingen op van de vorige maand en schrijft dit een maand later pas af. Als je nu even geen geld hebt voor een nieuwe broek of trui, dan bied de creditcard een uitkomst.

Op rekening kopen

Je betaald via je eigen bank door middel van een overboeking. Dit is een veilige en vooral snelle manier van betalen. De begunstigde komt in beeld en je hoeft zelf geen gegevens meer in te voeren. Met deze betaaloptie geef je dus toestemming om het bedrag aan het einde van de maand van je tegenrekening af te laten schrijven. Dit bedrag wordt nu ‘gereserveerd’ op je creditcardrekening. Op deze manier heb je wel een overzicht wat en hoeveel je hebt betaald met je creditcard. Iedere maand wordt dit bedrag van je tegenrekening afgeschreven.

The Sting Afterpay

Acceptgiro via Afterpay. Dit kost 1 Euro vanwege de verwerkingskosten. Afterpay voert een soort van check uit om te kijken of je wel kredietwaardig bent. Je krijgt helder en duidelijk van afterpay een factuur die je moet betalen. Dit kan op een moment dat het jou het beste uitkomt.

Paypal betalen

Dit is een betaalmethode die veel gebruikt wordt op het internet. Je maakt een Paypal rekening aan op de website van Paypal en vanaf dan kun je op deze manier betalen. Je voert je opgegeven emailadres in samen met je Paypal wachtwoord. Zonder verdere bankgegevens in te voeren betaal je je rekening. Ideaal, snel, en veilig achteraf betalen.

The Sting Giftcard

Wanneer je een giftcard hebt van The Sting, kun je deze op de website van The Sting inleveren. Je vult de gevraagde code in die op je giftcard staat, en op deze manier wissel je je giftcard tegoed in. Heb je voor minder gewinkeld dan dat er op je giftcard staat? Het resterende bedrag blijft op je tegoedkaart staan, en mocht je bij een hogere bestelling nog geld bij moeten betalen, dan kun je van bovenstaande betaalopties gebruik maken om het restant te kunnen betalen.

Wanneer je voor 22.00 besteld, kun je je pakket de volgende dag al geleverd krijgen of ophalen. Ideaal voor een gelegenheid op korte termijn!
De levering van je pakket, maar ook wanneer je je pakket van The Sting wilt retourneren gaat via DHL. Je kunt ervoor kiezen je bestelling thuis te laten bezorgen, je pakket op te halen bij een aangesloten DHL punt, of het op te halen in een zelf gekozen filiaal van The Sting. Het is wel slim om je ID-kaart mee te nemen. Zo kun je je legitimeren om aan te tonen jij ook degene bent die het pakket heeft betaald en dus mee mag nemen. Zonder een geldige ID-kaart geven ze je waarschijnlijk je pakket niet mee.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Sting” te beoordelen