Wil jij achteraf betalen bij Supertrash? Op deze pagina zie je de verschillende betaalopties waaruit je bij Supertrash kunt kiezen.

Betaal jij net als vele anderen liever je rekening nadat je de bestelling eerst hebt gezien? Je kunt veilig en eenvoudig achteraf betalen. Bekijk de betaalopties hieronder:

Achteraf betalen

Supertrash is hét modemerk van nu. Met verschillende winkels verspreid over de hele wereld, is er natuurlijk ook een webshop! Supertrash timmert hard aan de weg, en naast alle winkels, wordt ook de webshop steeds uitgebreider. Met een uiteenlopende collectie, van broeken, tot shirtjes, en van jassen tot schoenen en accessoires; alles is hier te vinden.

Het modemerk is opgericht door Olcay Gulsen. Ze heeft dit merk enkele jaren geleden opgericht, en is wereldwijd doorgebroken met haar modecollectie. Voor zowel volwassenen, als voor kinderen heeft zij kleding ontworpen. Voor de echte liefhebbers, de nieuwste collectie is weer te vinden op de website, en er zijn gelukkig veel betaalmogelijkheden bij Supertrash! Hieronder zullen de betaalmogelijkheden worden toegelicht.

Bekijk alle betaalopties >>

Achteraf betalen Supertrash

Achteraf betalen is bij Supertrash zeker een mogelijkheid. Wanneer je hiervoor kiest, is Klarna de ideale manier om simpel, maar vooral veilig achteraf te betalen. Op deze manier heb je alle tijd om de geleverde producten eerst te bekijken, en te beoordelen of je ze wilt houden of gaat retourneren. Voor de mensen die dit niet fijn vinden, het is uiteraard ook mogelijk om met Ideal in 1 keer het gehele bedrag over te maken.

Afterpay en Klarna

Afterpay / Klarna. De betaaloptie Klarna is bij Supertrash mogelijk. Je vult je gegevens in die puur noodzakelijk zijn voor verzending, en aan de hand hiervan geeft Klarna je toestemming om achteraf te mogen betalen. Je ontvangt later de rekening, die je in één keer dient te voldoen. Geen gedoe dus met een account aanmaken etc.

Op rekening bestellen bij Supertrash

Op rekening betalen. Het is helaas niet mogelijk om op rekening te betalen bij Supertrash. De betaalmethode die er het meeste op lijkt, is de betaalmethode Klarna. Je hebt door deze betaalmethode iets meer speling met betrekking tot de betalingstermijn. Het enige verschil is, is dat je bij ‘op rekening betalen’ de openstaande kosten vaak na een maand dient te voldoen, en bij Klarna na 14 dagen. Ook betalen met een creditcard geeft je enigszins wat meer speling tot het beoordelen van je producten, maar ook tot het betalen van je bestelling. Aan het einde van iedere maand wordt vaak het bedrag geïncasseerd door je bank van je tegenrekening.

Acceptgiro

Acceptgiro. Betalen met een acceptgiro is helaas niet mogelijk wanneer je een bestelling plaats bij Supertrash. Dit is waarschijnlijk, omdat de meerderheid van de mensen betaald door middel van Ideal, creditcard of PayPal/creditcard. Dit zijn toch wel de meest gebruikte betaalopties, en de meest snelle. De verwerking van een online betaling gaat vaak sneller dan wanneer het via je bank gaat. Hier gaan enkele werkdagen overheen voor het verwerkt is.

Betalen in termijnen bij Supertrash

In termijnen betalen. Het is helaas niet mogelijk om in termijnen te betalen wanneer je een bestelling plaats bij Supertrash. Deze reden waarom deze betaaloptie niet in gebruik is, is onbekend.

Overige betaalopties

Overige betaalmethodes. De betaalmethodes die te gebruiken zijn voor een bestelling bij Supertrash online zijn; Ideal, overboeking, PayPal, creditcard en Klarna. De uitleg en voorwaarden van de betaalmogelijkheden staan hierboven vermeld.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Supertrash” te beoordelen