• Achteraf betalen
  • Veel betaalopties
  • Snelle levering

Shoeby is een webwinkel met allemaal leuke en modieuze kleding voor hem en haar. Ook kunt u er terecht voor kinderkleding!

Achteraf betalen

Je kunt op 2 manieren bestellen via de webwinkel van Shoeby. Met of zonder aangemaakt account. Het is wel aan te raden een account aan te maken bij Shoeby, omdat je op deze manier altijd je bestellingen kunt inzien, en je betalingen natuurlijk ook. Je ontvangt na een iedere bestelling een bevestigingsmail met daarin de details van je bestelling.

Achteraf betalen bij Shoeby

Natuurlijk levert Shoeby ook de bestellingen thuis af. U heeft hierin meerdere keuzes, en hieronder staan de mogelijkheden:
Dit kan in een winkel bij jou in de buurt. Levering zal dan maximaal 5 werkdagen duren. U kunt ook kiezen voor aflevering op uw factuuradres. Je kunt je bestelling volgen via de geleverde track & trace code.
De laatste optie is dat de bestelling afgeleverd wordt op een andere locatie, bijvoorbeeld uw werk, bij een vriend/vriendin of familielid.
Ook hebt u de keuze uit meerdere betaalopties. Voor de verschillende betaalopties leest u hieronder meer.

Ideal

Dit is een betalingsoptie die u uitvoert, door middel van overschrijving via uw internetbankieren. U geeft dus zelf toestemming voor het overmaken van het bedrag naar Shoeby.

Afterpay Shoeby

Afterpay is een manier om achteraf te kunnen betalen via een webwinkel. Afterpay is een soort van tussenpersoon tussen de webwinkel en uzelf. Er wordt vooraf meestal een check uitgevoerd of u niet bekend staat als wanbetaler, en dus de mogelijkheid heeft tot het achteraf betalen van uw rekening. Bij Afterpay ontvangt u binnen 14 dagen een email met daarin de betaalgegevens, waarmee u uw openstaande rekening snel, veilig en betrouwbaar kunt overmaken naar de webwinkel. Deze webwinkel heeft deze betaaloptie.

Creditcard Visa/Mastercard

Wanneer u ervoor kiest om te betalen met uw creditcard, machtigt u de webwinkel het bedrag te reserveren op uw creditcard rekening. Aan het einde van iedere kalandermaand zal uw bank de gereserveerde bedragen afschrijven van uw doorlopende rekening, en zo betaalt u dus als het ware alsnog achteraf.

Mr. Cash

Deze betaaloptie is voor buitenlandse klanten (Belgiƫ) en op deze manier kunnen zij snel en eenvoudig hun betaling overmaken.

Shoeby Gift card

U hebt een Shoeby Gift Card ontvangen, en deze kunt u natuurlijk ook online inwisselen bij Shoeby. U vult de code in, en het tegoed wordt ingewisseld op het openstaande bedrag.

Fashioncheque

Dit is een tegoedbon die in meerdere winkels en webwinkels te besteden is. Er staat een tegoed op die je in 1 keer kunt besteden, maar ook in meerdere delen. U wisselt de code van de Fashioncheque bon in op de website en bij het afrekenen wordt het bedrag afgetrokken van het openstaande saldo.

Op rekening / in termijnen / Klarna

Het is niet mogelijk om op rekening te betalen bij Shoeby. Ook in termijnen betalen is helaas niet mogelijk. Wel kan je gebruik maken van Afterpay, je hoeft je bestelling dan niet meteen te betalen, maar binnen 14 dagen. Ideaal wanneer je later wilt betalen. De betaaloptie Klarna daar maakt deze webshop tevens geen gebruik van.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shoeby” te beoordelen