Mooie schoenen gezien bij Schuurman schoenen? Bestel nu en betaal achteraf. Je kunt zo rustig thuis de schoenen passen en omruilen indien de maat niet goed is.

Bekijk de verschillende betalingsmogelijkheden op de website van Schuurman schoenen. Via de onderstaande link ga je daar direct naartoe.

Achteraf betalen

Schuurman schoenen is een bekende webwinkel, met veel winkels door heel Nederland. Er is veel aanbod, van dames, tot heren, en natuurlijk de kinderschoenen niet te vergeten. Om te kunnen bestellen bij Schuurman schoenen, dien je een account aan te maken op de website. Dit is snel en eenvoudig geregeld. Alles wijst zich vanzelf.
Vanaf dan kun je bestellingen plaatsen. De betaalmethodes die mogelijk zijn bij Schuurman schoenen worden hieronder uitgelegd.

Bekijk alle betaalopties >>

Achteraf betalen bij Schuurman schoenen

Achteraf betalen is bij Schuurman schoenen mogelijk. Dit kunt u doen door gebruik te maken van de betaalopties Afterpay, PayPal of gebruik te maken van uw creditcard. Bij alle 3 de opties heeft u minimaal 14 dagen speling, en dit geeft u de ruimte de schoenen rustig te passen. Ook hebt u door achteraf te betalen financieel een beetje speling om de rekening te kunnen voldoen.

Afterpay en Klarna

Afterpay / Klarna. Afterpay is een betaalmethode die zeker mogelijk is bij Schuurman schoenen. Het is eigenlijk een digitale versie van de acceptgiro. Je ontvangt per mail een factuur, met daarop de openstaande kosten, en de betalingstermijn. Je kunt de factuur dan voldoen door op de link te klikken. Je ontvangt de digitale acceptgiro na 14 dagen per mail. Bij Schuurman schoenen kun je tot een bedrag van 600 EURO bestellen via Afterpay. Klarna is bij Schuurman schoenen helaas niet mogelijk.

Op rekening betalen en bestellen

Op rekening betalen. Het is helaas niet mogelijk om op rekening te betalen bij Schuurman schoenen. De betaalmethode die er het meeste op lijkt is betalen met je creditcard, of te betalen door middel van PayPal. Je hebt dan iets meer speling met betrekking tot de betalingstermijn. Het enige verschil is, is dat wanneer je met PayPal of met je creditcard betaald, je het bedrag vaak iets sneller moet voldoen dan wanneer je op rekening besteld. Waarschijnlijk wordt dit in de toekomst nog wel mogelijk.

Acceptgiro betalen

Acceptgiro. Deze betaalmethode is helaas niet mogelijk bij Schuurman schoenen. De betaalmethode die het meeste lijkt op een acceptgiro, is Afterpay. Voor meer informatie over deze betaalmethode, zie het stukje informatie hierboven. Daarin wordt de betaalmethode Afterpay uitgebreid uitgelegd.

In termijnen betalen bij Schuurman schoenen

In termijnen betalen. Het is bij Schuurman schoenen helaas niet mogelijk te betalen in termijnen. Gelukkig zijn er wel genoeg andere betaalmogelijkheden, en is achteraf betalen ook mogelijk door middel van andere betaalopties. Zie de informatie hierboven voor de uitleg van deze betaalmethodes.

Overige betaalmethodes

Overige betaalmethodes. De betaalmethodes die te gebruiken zijn bij Schuurman schoenen zijn; Afterpay, PayPal, Ideal en een creditcard. Houd er rekening mee, dat wanneer je achteraf betaald, je zorgt dat je in de periode waarin je dient te betalen, wel geld op je rekening hebt staan. Dit om extra kosten te voorkomen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schuurman schoenen” te beoordelen