Net als Wehkamp, Zalando, en Neckermann is Otto al jarenlang een groot succes. Ook Neckermann is een groot, online warenhuis. Je kunt er van alles bestellen, en je bestelde producten worden binnen 24 uur geleverd aan huis en er is de betaaloptie achteraf betalen. Mochten de artikelen niet op voorraad zijn, dan wordt dit vooraf aan u aangegeven, en worden de artikelen later geleverd.

Achteraf betalen

Van kleding, tot aan woonaccessoires, en van meubels tot elektronische spullen, alles is bij Neckermann te koop. Omdat het aanbod zo breed is, en er dus dagelijks duizenden mensen iets bestellen, is de vraag naar diverse betaal mogelijkheden dan ook groot. Otto beschikt, net als vele andere webwinkels, over een thuiswaarborg keurmerk, wat aangeeft dat het bestellen via deze webwinkel een veilige keuze is. Dit keurmerk staat dus voor een veilige webwinkel.

Om je een overzicht te geven wat er allemaal mogelijk is bij Otto, kun je hieronder lezen welke van toepassing zijn. Ook wordt er uitgelegd wat het precies inhoudt.

Achteraf betalen Otto

Achteraf betalen is bij Otto een optie. Wanneer je hiervoor kiest, heb je de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Ook door middel van een acceptgirokaart betaal je dus eigenlijk achteraf. Voor de mensen die dit niet fijn vinden, het is uiteraard ook mogelijk om met Ideal in 1 keer het gehele bedrag over te maken.

Afterpay

Afterpay / Klarna. Deze betaalopties zijn niet mogelijk bij Otto.

Op rekening betalen

Op rekening betalen. Het is helaas niet mogelijk om op rekening te betalen bij Otto. De betaalmethode die er het meeste op lijkt is in termijnen betalen. Je hebt dan iets meer speling met betrekking tot de betalingstermijn. Het enige verschil is, is dat wanneer je op rekening betaald, je de rekening vaak in zijn geheel moet voldoen, en dit bij betalen in termijnen niet zo is.

Acceptgiro

Acceptgiro. Deze achteraf betaalmethode is ook zeker mogelijk wanneer je wilt bestellen bij Otto. Je hebt dan de mogelijkheid om 14 dagen je artikelen te behouden, en ze terug te sturen wanneer je niet tevreden bent. Aan de hand van de bijgevoegde acceptgiro, kunt u de betaling binnen 14 dagen voldoen. U kunt dit ook doen via internetbankieren. Gebruik hiervoor het betalingskenmerk dat vermeld staat op de acceptgirokaart.

In termijnen betalen Otto

In termijnen betalen. Het is bij Otto mogelijk om in termijnen te betalen. Je maakt een account aan op de website van Otto, en je kiest je producten uit. Bij betaalwijze kies je voor ‘betalen in termijnen’ en hier kun je zelf aangeven in hoeveel termijnen je het openstaande bedrag van je aankopen wilt voldoen. In termijnen betalen is hetzelfde als ‘achteraf betalen’. Er wordt onder andere gekeken naar het totaalbedrag wat openstaat, en aan de hand daarvan wordt er toestemming gegeven om het bedrag in de door u gekozen termijnen te accepteren. U kunt op de website van Otto ook de rekenhulp gebruiken, die u helpt uit te rekenen in hoeveel termijnen u het bedrag mag aflossen. Er zitten wel altijd extra kosten aan betalen in termijnen. Informeer hier goed naar, voor u uw bestelling plaatst.

Ovierge betaalopties

Overige betaalmethodes. De betaalmethodes die te gebruiken zijn bij Otto zijn Ideal, acceptgiro, vooruitbetalen, of in termijnen betalen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Otto” te beoordelen