Omoda is een website, waar je gemakkelijk online schoenen kunt bestellen. Bij Omoda is er veel keuze, voor zowel jong als oud. Om je een idee te geven welke betalingsmogelijkheden er zijn bij Omoda, zullen hieronder de betaalopties zijn, en per betaaloptie zal er uitgelegd worden welke wel of niet mogelijk is.

Achteraf betalen

Omoda is een groeiende webwinkel. Er is veel aanbod, van dames, tot heren, en natuurlijk de kinderschoenen niet te vergeten. Om te kunnen bestellen bij Omoda, dien je een account aan te maken op de website, je kan daarna achteraf betalen. Dit is snel en eenvoudig geregeld. Alles wijst zich vanzelf.
Vanaf dan kun je bestellingen plaatsen. De betaalmethodes van Omoda worden hieronder uitgelegd.

Achteraf betalen bij Omoda

Achteraf betalen is bij Omoda mogelijk. Dit kunt u doen door gebruik te maken van de betaalopties Afterpay, PayPal of gebruik te maken van uw creditcard. Bij alle 3 de opties heeft u minimaal 14 dagen speling, en dit geeft u de ruimte de schoenen rustig te passen. Ook hebt u door achteraf te betalen financieel een beetje speling om de rekening te kunnen voldoen.

Afterpay Omoda

Afterpay / Klarna. Afterpay is een betaalmethode die zeker mogelijk is bij Omoda. Het is eigenlijk een digitale versie van de acceptgiro. Je ontvangt per mail een factuur, met daarop de openstaande kosten, en de betalingstermijn. Je kunt de factuur dan voldoen door op de link te klikken. Je ontvangt de digitale acceptgiro na 14 dagen per mail. Klarna is bij Omoda helaas niet mogelijk.

Op rekening betalen Omoda

Op rekening betalen. Het is helaas niet mogelijk om op rekening te betalen bij Omoda. De betaaloptie die er het meeste op lijkt is betalen met je creditcard, of te betalen door middel van PayPal. Je hebt dan iets meer speling met betrekking tot de betalingstermijn. Het enige verschil is, is dat wanneer je met PayPal of met je creditcard betaald, je het bedrag vaak iets sneller moet voldoen dan wanneer je op rekening besteld. Waarschijnlijk wordt dit in de toekomst nog wel mogelijk.

Acceptgiro

Acceptgiro. Deze achteraf betalen methode is helaas niet mogelijk bij Omoda. De betaalmethode die het meeste lijkt op een acceptgiro, is Afterpay. Voor meer informatie over deze betaalmethode, zie het stukje informatie hierboven. Daarin wordt de betaalmethode Afterpay uitgebreid uitgelegd.

In termijnen betalen

In termijnen betalen. Het is bij Omoda helaas niet mogelijk te betalen in termijnen. Gelukkig zijn er wel genoeg andere betaalmogelijkheden, en is achteraf betalen ook mogelijk door middel van andere betaalopties. Zie de informatie hierboven voor de uitleg van deze betaalmethodes.

Creditcard

Het bij mogelijk om met een creditcard te betalen. Bij de betaalmethodes kan je bekijken welke creditcards er worden geaccepteerd.

Betaalmethodes Omoda

Overige betaalmethodes. De betaalopties die te gebruiken zijn bij Omoda zijn:

  • Fashioncheque. Dit is een betaalmethode waarbij je gebruik maakt van een soort cadeaukaart, en afhankelijk van het tegoed wat hierop staat kunt bestellen. Je doet dit door middel van een code te verzilveren op de website.
  • PayPal. Dit is een eenvoudige en veilige manier van betalen. je wordt via de website van Omoda doorgestuurd naar de website van PayPal, en hier zul je je gegevens moeten invullen voor het inloggen. Na inloggen zul je bericht krijgen of de bestelling is gelukt via je PayPal account.
  • Shoe & accessoires card. Dit is een cadeaukaart waar tegoed op staat. Deze kun je inwisselen op de website van Omoda.
  • Webshop giftcard. Dit is hetzelfde idee als de fashion cheque, en de shoe & accessoires card. Door middel van een code verzilver je de kaart, en kun je gemakkelijk betalen voor de artikelen die je uitgekozen hebt.
  • Omoda cadeaubon. Het heeft een eigen cadeaubon, die je natuurlijk kunt inwisselen bij een online aankoop.
  • Creditcard. Je vult je gegevens van je creditcard in, en de betaling wordt verwerkt. Het bedrag zal aan het einde van de maand (afhankelijk wat de voorwaarden van je bank hiervoor zijn) van je tegenrekening worden afgeschreven.
  • Ideal. Door middel van je bank te kiezen, maak je via het internet het geld over op de rekening van de webshop.
  • Afterpay. Dit is een betaalmethode die erg lijkt op een acceptgiro. Alleen is het bij Afterpay zo, dat je na 14 dagen een mail krijgt met het door jou te betalen bedrag. Deze zul je kunnen betalen via een bijgevoegde link. Dit gaat via internetbankieren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Omoda” te beoordelen