Wil jij achteraf betalen bij Neckermann?  Bij de webshop van Neckermann kun je kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden.

Als je liever eerst het product wilt bekijken en dan pas wilt betalen dan doe je er verstandig aan op de betaaloptie ‘achteraf betalen‘ aan te klikken. Je krijgt op die manier een factuur bij je bestelling die je zelf dient over te boeken.

 

Achteraf betalen

Net als Wehkamp, is Neckermann al jarenlang een groot succes. Ook Neckermann is een groot, online warenhuis. Je kunt er van alles bestellen. Van kleding, tot aan woonaccessoires, en van meubels tot elektronische spullen. Omdat het aanbod zo breed is, en er dagelijks duizenden mensen iets bestellen, is de vraag naar diverse betaal mogelijkheden dan ook groot. Neckermann beschikt ook over een thuiswinkel waarborg keurmerk. Dit keurmerk staat voor een veilige webwinkel, en veilige betaalmethodes. Om je een overzicht te geven wat er allemaal mogelijk is bij Neckermann, kun je hieronder lezen welke van toepassing zijn. Ook wordt er uitgelegd wat het precies inhoudt.

Achteraf betalen bij Neckermann

Achteraf betalen is bij Neckermann een optie. Wanneer je hiervoor kiest, heb je de mogelijkheid te betalen met een creditcard (wat je dus ook uitstel geeft, want het wordt pas aan het einde van de maand van je tegenrekening afgeschreven) of met Klarna. Laatstgenoemde wordt hieronder uitgebreid uitgelegd.

Afterpay en Klarna

Afterpay / Klarna. Neckermann werkt met de optie Klarna. Klarna is een betaalmogelijkheid, die erg veel lijkt op de acceptgiro. Net als de acceptgiro, geeft Klarna je de ruimte geeft je aankopen eerst te beoordelen, en achteraf te betalen. Je betaalt dus achteraf na 14 dagen, en wanneer je een verkeerd geleverd product hebt ontvangen, betaal je hier niets voor. Je kunt bij Klarna maximaal bestellen tot een bedrag van 300 EURO. Het voordeel van Klarna is, is dat je geen account hoeft te hebben, of wachtwoorden hoeft in te vullen. Je bent dus snel en eenvoudig klaar met betalen, en het is nog een veilige manier ook. Ook kun je bij Klarna je eigen administratie inzien, en dus bekijken wat je allemaal hebt besteld.
Afterpay werkt Neckermann niet mee.

Op rekening betalen

Op rekening betalen. Deze betaalwijze is helaas niet mogelijk bij Neckermann. Op internet staat dat ze hier wel mee bezig zijn dit te realiseren. Wanneer dit helemaal rond is, is niet duidelijk.

Acceptgiro

Acceptgiro. Deze optie is ook mogelijk wanneer je wilt bestellen bij Neckermann. Je ontvangt binnen 24 uur je aankoop, en je dient binnen 14 dagen na ontvangst van je pakketje, de rekening te voldoen. Dit kan door middel van de bijgeleverde acceptgirokaart, of het bedrag over te maken via internetbankieren. Vermeld in dit geval altijd het referentienummer dat op de acceptgiro staat vermeld. De optie die het meeste op een acceptgiro lijkt, is Klarna. Bij Klarna betaal je ook je aankoopbedrag binnen 14 dagen, en maakt het bedrag hiermee in zijn geheel over aan Neckermann.

In termijnen betalen

In termijnen betalen. Het is niet mogelijk om in termijnen te betalen bij Neckermann.

Overige betaalmethodes

Overige betaalmethodes. De betaalmethodes die te gebruiken zijn bij Neckermann zijn Ideal, Klarna en creditcard. Betalen met Klarna en een creditcard geven je allebei iets meer de ruimte om je aankopen te beoordelen en later te betalen. Houd er wel rekening mee dat je alsnog je aankopen moet betalen, dus dit wel meeneemt in je berekeningen. Achteraf betalen kan dus voor sommige mensen ‘gevaarlijk’ zijn, dus zorg dat je niet in de schulden komt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Neckermann” te beoordelen