Mediamarkt is dé winkel voor al je elektronica. Met een ruim aanbod heb je altijd het product dat bij je past. Veel verkochte producten van Mediamarkt zijn TV’s, wasmachines, koelkasten en computers. Bekijk de betaalmethodes hieronder:

Achteraf betalen

Er zijn bij Mediamarkt diverse betaalmogelijkheden. Ook de optie achteraf betalen is mogelijk. De betaalopties worden hieronder weergegeven. Mediamarkt is de laatste jaren uitgegroeid tot de grootste elektronicawinkel van Nederland. De fysieke winkels staan bekend om het grote rode logo. De keten heeft vaak mooie acties en hanteert scherpe prijzen doordat er groot wordt ingekocht.

Bekijk alle betaalopties >>

iDEAL

Met deze betaaloptie betaald u meteen vooraf. Door met iDeal te betalen voltooid u de betaling via een beveiligde omgeving van uw eigen bank. Het voordeel van deze vorm van betalen is dat u geen bedrag meer heeft open staan.

PayPal

Veel mensen hebben een PayPal account. Het is eenvoudig om vanaf uw account de producten van Mediamarkt te betalen. Enkel inloggen met uw gegevens via de PayPal link en de betaling is gelukt.

Creditcard

Met uw creditcard kunt u achteraf betalen via de webshop. De kosten van uw creditcard transacties worden pas later afgeschreven. U betaald dus later. De type creditcards die worden geaccepteerd zijn Visa en Mastercard.

Betalen in termijnen

Via een tussenpersoon is het mogelijk om bij Mediamarkt in termijnen te betalen. De keten maakt hiervoor ook veel reclame. Betalen in termijnen is ideaal wanneer een grote aankoop even niet uitkomt, maar u wel bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine nodig hebt. Betalen in termijnen biedt in deze situatie uitkomst. Vanaf 250 euro is het mogelijk om achteraf te betalen in termijnen. Meer informatie over deze betaalmethode kunt u vinden op de website van de Mediamarkt.

Afterpay Mediamarkt

Op dit moment is Afterpay bij Mediamarkt niet mogelijk. Dit kan echter veranderen in de loop der tijd, bekijk de actuele betaalmogelijkheden op de website.

Achteraf betalen Mediamarkt

In de winkel kunt u uitleg krijgen over achteraf betalen. Het voordeel van achteraf betalen in termijnen is dat u niet ineens een groot bedrag dient te betalen. U kunt meteen van uw aangeschafte producten genieten en het aankoopbedrag spreiden over een langere periode.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mediamarkt” te beoordelen