Wil jij veilig achteraf betalen bij Kleertjes.com? Bekijk hier de verschillende betaalmogelijkheden die Kleertjes.com aanbiedt om thuis, na ontvangt van de bestelling, de factuur achteraf te betalen.

Hieronder lees je meer over de verschillende manieren van achteraf betalen bij Kleertjes.com

Achteraf betalen

Kleertjes.com is een website die zich bezighoudt met het online verkopen van kinderkleding. De prijzen van Kleertjes.com zijn heel variërend. Er zitten goedkope en betaalbare artikelen tussen, maar ook duurdere. Om je een overzicht te geven wat er allemaal mogelijk is met achteraf betalen kun je hieronder lezen welke betaalopties er van toepassing zijn. Ook wordt er uitgelegd wat het precies inhoudt.

Achteraf betalen bij Kleertjes.com

Achteraf betalen is bij Kleertjes.com een optie. Wanneer u kleding besteld, kunt u uit meerdere betaalopties kiezen. De opties tot achteraf betalen zijn Afterpay en door middel van een creditcard. Je hebt minimaal 14 dagen speling. Dit is fijn, want op deze manier kun je rustig je aankopen bekijken, en pas later betalen.

Afterpay en Klarna Kleertjes.com

Afterpay / Klarna. De betaaloptie Afterpay is zeker een optie bij Kleertjes.com. Je bestelt je artikelen, en nadat deze geleverd zijn, ontvang je na 14 dagen een email met het verzoek tot betalen. een snelle, eenvoudige, en vooral veilige manier van betalen. De betaaloptie Klarna is helaas niet mogelijk bij Kleertjes.com.

Op rekening betalen

Op rekening betalen. Het is helaas niet mogelijk om op rekening te betalen. Wellicht dat dit in de toekomst wel mogelijk is voor vaste klanten of grote bestellingen.

Acceptgiro

Acceptgiro. Deze betaalmethode is ook zeker mogelijk wanneer je wilt bestellen bij Kleertjes.com. Dit is geen acceptgirokaart, maar een digitale versie. Dit gebeurd aan de hand van Afterpay. Het is in principe hetzelfde als een acceptgiro, alleen dan via een online link.

In termijnen betalen

In termijnen betalen. Betalen in termijnen is helaas niet mogelijk bij Kleertjes.com. Er zijn wel genoeg andere betaalmethodes waarbij je in ieder geval enige speling hebt met het voldoen van je openstaande rekening. Lees hierboven de mogelijkheden.

Ovierge betaalmethodes kleertjes.com

Overige betaalmethodes. De betaalmethodes die te gebruiken zijn bij Kleertjes.com zijn;

  • Ideal, een veilige manier van geld overmaken door middel van internetbankieren.
  • Afterpay, je ontvangt een betaallink, en deze dien je te voldoen binnen 14 dagen na ontvangst van je pakketje. Het is ook mogelijk om een eenmalige machtiging af te geven via Afterpay. U hoeft hierna niets meer te ondernemen, want Afterpay is dan gemachtigd om voor één keer het geld van uw rekening af te schrijven, en het geld te storten op de rekening van de webshop.
  • Een veilige, en snelle manier van betalen.
  • Hier zitten geen extra kosten aan verbonden, en het is gemakkelijk in gebruik.
  • Dit is een manier van elektronisch betalen via Mister Cash.
  • Cadeaukaarten/tegoedbonnen. Alle cadeaubonnen of tegoedbonnen kunnen op de website ingeleverd worden.
  • Zelf overschrijven via internetbankieren. (Let er op dat dit enkele dagen kan duren voor de betaling binnen is)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kleertjes.com” te beoordelen