Kijkshop.nl is een webwinkel die een groot aanbod heeft in diverse artikelen. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan elektronica, cosmetica, maar ook spullen voor in het huis en de tuin kunt u hier vinden.

Bekijk de betaalmethodes hieronder:

Categorie:

Achteraf betalen

Bent u benieuwd op welke manieren u kunt betalen bij de webwinkel van Kijkshop, lees dan snel verder.

Achteraf betalen Kijkshop.nl

Als eerst maakt u op de website van Kijkshop.nl een account aan onder het kopje ‘Mijn Kijkshop’. Vervolgens kunt u artikelen in uw virtuele winkelmandje plaatsen, en wanneer u hiermee klaar bent, naar ‘afrekenen’ gaan. U kunt dan vervolgens kiezen uit de volgende betaalopties:

Bekijk de betaalopties bij Kijkshop >>

Ideal

Dit is een betalingsoptie die u uitvoert, door middel van overschrijving via uw internetbankieren. U geeft dus zelf toestemming voor het overmaken van het bedrag naar Kijkshop.nl.

Afterpay

Afterpay is een manier om achteraf te kunnen betalen via een webwinkel. Afterpay is een soort van tussenpersoon tussen de webwinkel en uzelf. Er wordt vooraf meestal een check uitgevoerd of u niet bekend staat als wanbetaler, en dus de mogelijkheid heeft tot het achteraf betalen van uw rekening. Bij Afterpay ontvangt u binnen 14 dagen een email met daarin de betaalgegevens, waarmee u uw openstaande rekening snel, veilig en betrouwbaar kunt overmaken naar de webwinkel.

Creditcard

Wanneer u ervoor kiest om te betalen met uw creditcard, machtigt u de webwinkel het bedrag te reserveren op uw creditcard rekening. Aan het einde van iedere kalandermaand zal uw bank de gereserveerde bedragen afschrijven van uw doorlopende rekening, en zo betaalt u dus als het ware alsnog achteraf.

Freebees

Freebees zijn spaarpunten die u kunt sparen bij een tankstation. De gespaarde punten hebben een bepaalde waarde waarmee u dus gemakkelijk artikelen kunt betalen bij Kijkshop.nl. Voor meer informatie wat betreft de waarde van Freebee punten, kijk op de website van Freebees.nl.

Cadeaukaart en tegoedkaart

U heeft misschien een cadeaukaart of tegoedkaart van de Kijkshop gekregen, met een bepaalde waarde. U kunt deze gemakkelijk inleveren op de webwinkel van Kijkshop.nl. U vult enkel de code in, en op deze manier verzilvert u uw cadeaubonwaarde.

E-cadeaubon/ e-voucher

Bij een e-cadeaubon is het eigenlijk hetzelfde principe als een andere tegoedbon. Er staan codes op die verzilverd kunnen worden, en deze kunt u online invullen.

Op rekening / in termijnen

Het is helaas niet mogelijk om in termijn te betalen bij deze webshop. Ook op rekening is niet mogelijk. Wel kunt u ervoor kiezen om te betalen middels Afterpay, u betaald dan achteraf en hierdoor heeft u langer de tijd.

Zelfde dag geleverd

Kijkshop.nl heeft ook de mogelijkheid tot een snel service. U besteld, en binnen 2 uur heeft u de artikelen in huis. Dit geldt alleen in de 20 grootste steden in Nederland.
Wanneer u uw artikelen wilt afhalen in 1 van de Kijkshop winkels, is dit altijd gratis. Een bestelling afhalen na bestelling duurt dit maximaal 48 uur, en uw bestellingen worden altijd geleverd via DHL Parcel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kijkshop.nl” te beoordelen