Op rekening drukwerk bestellen bij Drukzo?

Achteraf betalen of op rekening bestellen is handig voor bedrijven. Drukzo weet dit en is een ideale partner voor al je drukwerk. Bekijk de betaalopties hieronder:

Categorie:

Achteraf betalen

Drukzo is een online drukkerij met een breed scala aan producten. Lage prijzen, goed drukwerk en een snelle levering zijn de kernwaarden. Producten die je er kan bestellen zijn onder andere flyers, briefpapier, enveloppen en etiketten. Het is vooral voor bedrijven erg prettig om achteraf te betalen. Vooral grote bedrijven hebben veelal een aparte afdeling die de betalingen verzorgd. Vooraf betalen is in dit geval moeilijk en zorgt voor vertraging. Op rekening bestellen bij Drukzo is hierin een uitkomst. Je ontvangt eerst je drukwerk en pas later hoeft de factuur voldaan te worden. De verschillende betaalopties van Drukzo worden hier beschreven.

Op rekening betalen Drukzo

Het is mogelijk om op rekening te betalen bij Drukzo, je kunt op deze manier bestellen en pas achteraf je drukwerk betalen. Op rekening drukwerk bestellen is een uitkomst voor bedrijven die werken met een betaaltermijn. Een snelle levering van drukwerk is vaak een must en door op rekening te bestellen loopt de bestelling geen vertraging op. Tijdens het bestelproces kan je de optie op rekening betalen aangeven.

Acceptgiro

Het is bij Drukzo mogelijk om via een acceptiro je bestelling achteraf te betalen. Eerst ontvang je je drukwerk in huis en de factuur / acceptgiro volgt later. De acceptgiro kan je binnen de afgesproken betaaltermijn voldoen. Ideaal voor bedrijven.

Creditcard

Steeds meer bedrijven hebben voor kleine aankopen een creditcard. Medewerkers kunnen hiermee snel een bestelling plaatsen en zijn niet afhankelijk van de afdeling financien. Met je creditcard betaal je achteraf, een keer per maand worden je transacties afgerekend, je hebt hierdoor tot een maand speling. De creditcards Visa en Mastercard kan je gebruiken bij Drukzo.

iDeal

De meest voorkomende betaalmethode op webshops is iDeal. Je voldoet de rekening vooraf middels een overboeking. Via je eigen internetbankieren kan je veilig het bedrag overmaken.

Afterpay

Afterpay is een betaaldienst dat steeds populairder wordt. Je betaalt pas nadat je drukwerk is ontvangen. Meestal wordt er een betaaltermijn van 2 weken afgesproken. Afterpay is niet beschikbaar bij Drukzo. Wel is het mogelijk om op rekening te bestellen.

Achteraf betalen

Drukzo heeft veel betaalopties waarmee er achteraf betaald kan worden. Kort samengevat zijn dit de belangrijkste:

  • Op rekening
  • Factuur / acceptgiro
  • Creditcard

Levertijd

Drukzo kent een snelle levering. De levertijd verschilt per product, maar levering binnen 24 uur is in veel gevallen mogelijk. Deze manier van leveren wordt ook wel next day delivery genoemd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Drukzo” te beoordelen