Op rekening bestellen Drukwerkdeal

Achteraf betalen of op rekening bestellen bij Drukwerkdeal? Dat kan! De betaaloptie is vooral voor bedrijven een uitkomst. Bekijk de betaalopties hieronder:

Categorie:

Achteraf betalen

Achteraf betalen is voor veel bedrijven een uitkomst. Drukwerkdeal heeft een aantal betaalopties waarmee je achteraf kunt betalen. Een andere benaming is op rekening bestellen. Je ontvangt je drukwerk samen met een factuur die je achteraf kunt betalen. Drukwerkdeal is de bekendste online drukker van Nederland. Jaarlijks bestellen vele tienduizenden bedrijven en consumenten hier drukwerk. Door de efficiënte manier van werken zijn de prijzen laag en de service hoog. Drukwerkdeal combineert dit met de diverse mogelijkheden tot achteraf betalen. De betaalopties worden hieronder weergegeven.

iDeal

Betalen via iDeal is populair in Nederland. Via je eigen vertrouwde bank kan je de betaling vooraf voldoen. Het voordeel van deze vooruitbetaling is dat je reeds betaald hebt en je je geen zorgen meer hoeft te maken over een factuur die later komt.

Op rekening bestellen bij Drukwerkdeal

Voor bedrijven is op rekening bestellen een uitkomst. Vooral grote bedrijven hebben een afdeling die de facturen betaald. Hierdoor is het vaak niet mogelijk om vooraf te betalen en is bestellen op rekening een must. Door te bestellen op rekening bij Drukwerkdeal hoef je de factuur pas achteraf te betalen. Je ontvangt je drukwerk dan snel thuis, samen met de factuur. De betalingstermijn is 14 dagen.

Doorlopende machtiging

Ook ideaal voor bedrijven is de doorlopende machtiging. Wanneer je vaak besteld dan kan je binnen je account aanvragen dat je een doorlopende machtiging wilt. Je kunt dan bestellen en achteraf betalen. Eerst ontvang je van Drukwerkdeal je bestelling thuis en achteraf wordt het bedrag van je rekening afgeschreven.

Creditcard

Door te betalen met je creditcard ontvang je eerst je drukwerk en betaal je pas later. Je betaalt aan je creditcardmaatschappij meestal eens per maand, je hebt in het meest gunstige geval een maand speling. Er zijn diverse creditcards mogelijk om achteraf te betalen bij Drukwerkdeal.

PayPal

Met PayPal kan je veilig en anoniem betalen doordat je niet je eigen bankrekeningnummer of creditcardnummer hoeft prijs te geven. Je maakt eerst geld over naar je PayPal rekening en vanuit dit account boek je geld over naar Drukwerkdeal. Deze betaaloptie is beschikbaar.

Acceptgiro

Het is bij Drukwerkdeal mogelijk om per acceptgiro te betalen. Dat wil zeggen, je ontvangt je drukwerk met daarbij een factuur. Deze factuur kan je vervolgens binnen de betaaltermijn overmaken. Het voordeel van betalen via acceptgiro is dat je als bedrijf eenvoudig kunt bestellen en de factuur vervolgens aan de afdeling financiën kan geven voor de betaling.

Afterpay

Afterpay is een betaaloptie dat erg in opkomst is. Steeds meer webshops maken gebruik van Afterpay. Achteraf betalen via Afterpay is mogelijk doordat je eerst je bestelling ontvangt en vervolgens nog een betaaltermijn hebt van bijvoorbeeld 14 dagen. Deze betaaloptie is niet beschikbaar. Wel is het mogelijk om op rekening te bestellen, dat komt op hetzelfde neer.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Drukwerkdeal” te beoordelen