Achteraf betalen bij De Bijenkorf?

In veel gevallen is het handig om je bestelling achteraf te betalen. De betaalopties kan je hieronder bekijken.

Achteraf betalen

De Bijenkorf is een prachtige winkel met onder andere een vestiging in hartje Amsterdam op de Dam. De Bijenkorf staat bekend om haar exclusieve merken, zoals Cartier, Gucci, Ralph Lauren en Tommy Hilfiger. Naast de winkels in de steden is het ook mogelijk om online te shoppen op de website van De Bijenkorf. Achteraf betalen is mogelijk via de webshop, de betaalopties worden hieronder weergegeven. Er zijn zeer veel betaalmogelijkheden, waaronder een aantal manieren om achteraf te betalen. Dit is handig wanneer je geen mogelijkheid hebt tot een directe betaling, ook voor bedrijven is het handig om achteraf via een factuur te voldoen.

Achteraf betalen De Bijenkorf

Het voordeel van achteraf betalen is dat je eerst de producten ontvangt en je pas later het bedrag hoeft over te maken. Voor veel mensen geeft dit een extra gevoel van vertrouwen. Ook voor retour sturen is deze manier van afrekenen ideaal omdat je niet hoeft te wachten op geld dat je retour ontvangt.

Creditcard

Met je creditcard is het mogelijk om bij De Bijenkorf te betalen. Betalen met je creditcard is erg populair doordat je pas later hoeft af te rekenen aan je creditcardmaatschappij. Je betaalt vaak pas een na een maand en hierdoor heb je extra speling.

iDeal

Uiteraard kan je je bestelling vooraf betalen met iDeal. Veel mensen gebruiken deze betaaloptie doordat je hierdoor geen gedoe achteraf meer hebt met nog te betalen facturen. Je kunt betalen via je eigen internetbankieren.

PayPal

Betalen via PayPal is steeds meer in opkomst aan het komen. Je kunt via je PayPal account meteen aan De Bijenkorf betalen. Het voordeel hiervan is dat je niet je eigen bankgegevens of creditcardgegevens hoeft te gebruiken.

Fashion cheque of vvv cadeaucard

Een Fashion cheque of vvv cadeaucard is in te leveren bij De Bijenkorf. In de winkels kan je met beide kaarten betalen.

Vanuit Belgie betalen

Ook steeds meer mensen uit België weten de webshop van De Bijenkorf te vinden. Er is een Belgische website waar mensen uit België kunnen shoppen.

Acceptgiro

Betalen via acceptgiro is een betaaloptie die nog steeds populair is. Het is een van de meest oude betaalmethodes om achteraf te betalen. Je ontvangt je bestelling met daarbij een acceptgiro met een betaaltermijn. Het is bij De Bijenkorf niet mogelijk om achteraf via acceptgiro te betalen.

Afterpay

Afterpay is een betaalmethode die erg in opkomst is. Het principe werkt hetzelfde als betalen via een acceptgiro, alleen gaat het via Afterpay digitaal. Je ontvangt eerst je bestelling en vervolgens kan je achteraf via Afterpay betalen aan De Bijenkorf. De webwinkel heeft op het moment van schrijven deze betaaloptie niet.

In termijnen of op afbetaling

Het kopen op afbetaling wil zeggen dat je een bestelling plaatst en betaalt in termijnen. Je betaalt hierdoor niet meteen het gehele bedrag maar dit wordt in termijnen gedaan, bijvoorbeeld in termijnen van 24 maanden. Het kopen op afbetaling heeft als voordeel dat je hierdoor niet meteen een groot bedrag hoeft te voldoen. De Bijenkorf heeft deze opties beide niet.

Snelle levertijd

De Bijenkorf staat bekent om haar snelle levertijd. Vandaag besteld is morgen in huis, de 24 uurslevering wordt waargemaakt. Consumenten verwachten een steeds snellere bezorging en dit maakt De Bijenkorf waar. De levertijd is vaak 24 uur, mits anders aangegeven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Bijenkorf” te beoordelen