Achteraf betalen bij Coolblue?

De betaalopties van deze mooie webshop kan je hieronder bekijken. Ook de levertijd en de producten kan je via onderstaande link zien.

Achteraf betalen

De missie van Coolblue is om elke dag een beetje beter te worden in haar dienstverlening en service. Coolblue staat bekend als betrouwbaar en klantgericht. Verder heeft de webshop een aantal betalingsopties en een snelle levering. Achteraf betalen is mogelijk bij Coolblue. Hieronder laten wij je de betaalopties zien van deze webshop. Je kunt daarna zelf bepalen welke betaalmethode het beste bij jou past.

iDeal

IDeal wordt in Nederland het meest gebruikt als betaalmethode. Je betaling is bij de webshop meteen binnen en is van jou rekening meteen afgeschreven. Dit heeft als voordeel dat je je niet meer druk hoeft te maken over een rekening die je later nog moet betalen.

Achteraf betalen bij Coolblue

Via onderstaande methode is het mogelijk om pas achteraf te betalen. Het bedrag wordt pas later van je rekening afgeschreven. Ideaal wanneer je even wilt wachten met betalen omdat je salaris bijvoorbeeld nog niet binnen is.

Creditcard

Het is mogelijk om met een creditcard bij Coolblue te betalen. De twee creditcards die worden geaccepteerd zijn Mastercard en Visa. Wanneer je betaald met een creditcard ontvang je eerst het product, betalen doe je daarna achteraf.

Acceptgiro

Het is helaas niet mogelijk om met een acceptgiro te betalen. Het gebruik van acceptgiro’s neemt de laatste jaren af, er wordt steeds meer gebruik gemaakt van iDeal.

PayPal

Je kunt met je PayPal account betalen bij Coolblue. Betalen via PayPal is geheel gratis. Het voordeel van betalen met PayPal is dat je niet je bankgegevens of creditcard gegevens hoeft te gebruiken, enkel inloggen op je account is voldoende om de betaling te voltooien.

Afterpay

Afterpay is een betaalmethode waarbij je achteraf kunt betalen. Je ontvangt eerst je bestelling thuis en pas later betaal je de rekening. Ideaal wanneer het even niet goed uitkomt. Ook geeft het veel mensen een veiliger gevoel wanneer er pas achteraf betaald hoeft te worden. Deze betaaloptie is helaas bij Coolblue nog niet beschikbaar op het moment van schrijven.

Op rekening

Voor bedrijven is het vaak handig om op rekening te kunnen bestellen. Een snelle betaling wil nogal eens een probleem zijn doordat meerdere mensen toestemming moeten geven en een bepaalde afdeling de financien doen. Op rekening bestellen bij Coolblue is mogelijk voor bedrijven. Je kunt hierdoor eenvoudig bestellen en achteraf betalen.

In termijnen

Het is helaas niet mogelijk om je bestelling in termijnen te betalen.

Snelle levertijd

Coolblue hanteert een snelle levertijd. Op heel veel producten geldt; voor 23.59 besteld is morgen in huis. Ook is het mogelijk om je bestelling dezelfde dag nog in huis te hebben. Er wordt ook op zondag geleverd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Coolblue” te beoordelen