Op rekening achteraf betalen bij Centralpoint?

Vooral voor de zakelijke markt is op rekening bestellen een uitkomst. Door achteraf te betalen is een bestelling snel in huis en wordt de factuur pas later betaald. Bekijk de betaalopties hieronder:

Achteraf betalen

Centralpoint is een grote leverancier van ICT producten. Veel verkochte producten van Centralpoint zijn computers, zoals laptops, telefoons en monitors. Voor bedrijven is het veelal een must om achteraf te betalen. Achteraf betalen is een uitkomst wanneer er bijvoorbeeld een betaaltermijn geldt of er eens per twee weken wordt betaald. In al deze gevallen is het niet mogelijk om vooraf te betalen en kan er dus niet besteld worden. Door bij Centralpoint achteraf te betalen is het wel mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Achteraf betalen Centralpoint

De betaalopties van Centralpoint worden hieronder weergegeven. Er zijn veel betaalopties waarmee je achteraf kan betalen. Vooral de opties ‘op rekening’ is voor bedrijven erg prettig.

iDeal

Dit is de meest gebruikte betaalmogelijkheid bij webshops in Nederland. Je betaalt vooraf en hierdoor heb je geen gedoe meer met een rekening die je later nog moet betalen. Je bestelling wordt ook direct verzonden wanneer de betaling binnen is.

Op rekening

Op rekening bestellen is erg populair onder bedrijven vanwege het feit dat deze meestal niet vooraf kunnen betalen. Helemaal bij grote bedrijven, zoals overheidsinstellingen, wordt de betaling geregeld door één afdeling. Door op rekening te bestellen bij Centralpoint krijg je meteen de bestelling en wordt de rekening door de afdeling achteraf betaald. Je ontvangt een factuur bij de bestelling. De mogelijkheid om op rekening te bestellen maakt deze ICT webshop populair.

Afterpay

Met Afterpay kan je bestellen en achteraf betalen. Door achteraf te betalen via Afterpay krijg je eerst je bestelling thuis en hoef je pas later te betalen. Je ontvangt de rekening ook per mail met hierin de mogelijkheid om binnen de vastgestelde termijn te betalen. Afterpay is ook geschikt voor bedrijven omdat er niet meteen vooraf betaald hoeft te worden. Centralpoint heeft deze betaalmethode.

PayPal

Betalen met PayPal is mogelijk bij Centralpoint. PayPal is populair doordat je via je account kan betalen, je hoeft dus niet je bankgegevens of creditcard gegevens te gebruiken.

Creditcard

Door te betalen met je creditcard bij Centralpoint is het ook mogelijk om achteraf te betalen. Sommige bedrijven hebben een zakelijke creditcard waarmee bestellingen geplaatst kunnen worden. Doordat een transactie achteraf worden afgeschreven, meestal één keer per maand, hoef je niet meteen te betalen. De creditcards Mastercard en Visa zijn geschikt om mee te betalen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Centralpoint” te beoordelen