Je kunt op verschillende manieren achteraf betalen bij Bonprix. Dit is erg handig wanneer je niet zeker bent of je het juiste product hebt gekocht en hier niet vooraf voor wilt betalen. Hieronder kun je direct bekijken wat de betaalopties en betalingsmogelijkheden bij Bonprix zijn.

Achteraf betalen

Bonprix is voor veel mensen een bekend iets. Bonprix is een postorderbedrijf waar je een ruime keuze hebt uit verschillende artikelen. Van dameskleding, herenkleding, kinderkleding, en schoenen tot aan woonaccessoires; er is een ruim aanbod. Je kunt gemakkelijk door middel van een account artikelen bestellen en deze thuis laten bezorgen. Wanneer je voor 22.00 besteld, heb je je bestelde artikelen binnen 48 uur in huis. Ook is het mogelijk om je pakket bij een afhaalpunt op te halen.

Om je een overzicht te geven wat de verschillende betaalopties zijn bij Bonprix, zal hieronder het één en ander worden uitgelegd over de meest gebruikte betalingsmogelijkheden. De webwinkel heeft niet zoveel keuze in tegenstelling tot andere webwinkels, maar er is gelukkig wel een manier om achteraf te kunnen betalen, wat voor veel mensen een goede uitkomst is.

Achteraf betalen bij Bonprix

Achteraf betalen is ook bij Bonprix een optie. Je kunt dit doen door middel van een creditcard, of door te kiezen voor betaling na ontvangst. Je wacht dus tot je je aankoop hebt ontvangen, en je betaalt na 14 dagen je aankoopbedrag. Tot die tijd heb je de tijd om je aankopen te beoordelen, en eventueel (gedeeltelijk) te retourneren. Wanneer je betaalt met een creditcard, betaal je eigenlijk ook achteraf. Je ontvangt je producten al wel, en aan het einde van iedere maand, zal uw bank het aankoopbedrag incasseren van uw tegenrekening. Tot die tijd heeft u dus de tijd de artikelen te bestellen, zonder deze direct te betalen. Ook biedt Bonprix de mogelijkheid achteraf te betalen door het openstaande saldo zelf over te maken na 14 dagen. Dit dient u te doen door middel van internetbankieren. De gegevens van de tegenrekening kunt u vinden op de website.

Afterpay en Klarna

Afterpay / Klarna. Deze betaalopties zijn niet mogelijk bij Bonprix. De betaalmethoden die hier het meeste op lijken zijn ‘betalen na ontvangst’. Ook bij deze betaaloptie betaal je na 14 dagen je aankoop. Je maakt dit zelf over door middel van internetbankieren.

Op rekening betalen

Op rekening betalen. Het is helaas niet mogelijk om op rekening te betalen. De reden hiervoor is niet bekend. Waarschijnlijk is dit in de toekomst mogelijk, maar op dit moment nog niet. Wanneer dit wel het geval is, zullen wij dat ook publiceren op deze pagina.

Acceptgiro

Acceptgiro. Deze betaalmethode is helaas niet mogelijk bij Bonprix. Doordat de meeste mensen tegenwoordig met Ideal betalen of een aankoop overmaken via internetbankieren, is deze betaalmethode niet mogelijk. Je kunt er voor kiezen om een bestelling te betalen na ontvangt. Je krijgt digitaal de rekening per mail. Dit lijkt op een acceptgiro, maar dan digitaal.

In termijnen betalen

In termijnen betalen. Het is bij Bonprix helaas niet mogelijk om in termijnen te betalen.

Overige betaalmethodes

Overige betaalmethodes. De betaalmethodes die te gebruiken zijn bij Bonprix zijn;

  • Ideal
  • Betaling na ontvangst. De klant dient na 14 dagen de rekening zelf over te maken op het rekeningnummer van Bonprix. Deze is te vinden op de website van Bonprix.
  • PayPal
  • Creditcard

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bonprix” te beoordelen