Achteraf betalen bij Bol.com?

Dat kan! Er zijn diverse betaalmogelijkheden bij deze grote webshop. Bestellen wordt hierdoor nog eenvoudiger. Handig wanneer je de factuur pas later wenst te betalen.

Achteraf betalen

Bol.com is één van de bekendste webwinkels van Nederland. Bol.com is begonnen als boekwinkel, later zijn er steeds meer producten bijgevoegd. Nu is bijna alles te koop, zoals boeken maar ook speelgoed en computers. Één van de punten die deze webwinkel populair maken zijn de betaalmethoden. Er is een ruime keus uit manieren waarop je kunt afrekenen, zoals achteraf betalen. Achteraf de rekening voldoen bij Bol.com is zowel voor de particulier als voor de zakelijke klant handig omdat je meteen je producten krijgt en pas later de rekening hoeft te betalen.

Achteraf betalen Bol.com

Bestellen gaat heel eenvoudig en snel bij Bol.com en dat komt onder andere doordat er geen moeilijke betaalopties zijn. Wanneer je een account hebt aangemaakt dan hoef je alleen maar in te loggen, je adresgegevens zijn bij Bol.com bekend. Wanneer je een bestelling plaatst is alles dus al bekend, je hoeft alleen maar te bevestigen en je bestelling wordt verzonden en indien gewenst kan je achteraf betalen.

Acceptgiro

Een acceptgiro vinden veel mensen erg prettig. Je kunt zelf een moment kiezen waarop je de acceptgiro betaalt, vaak heb je een betaalperiode afgesproken tijdens de bestelling. Je kunt deze acceptgiro ook digitaal betalen, je hebt de acceptgiro ook per mail ontvangen. Via iDeal kan je dan eenvoudig het openstaande factuurbedrag betalen.

iDeal

Je kunt ervoor kiezen om vooraf te betalen met iDeal, je hebt dan meteen aan je betalingsverplichting voldaan en hierdoor hoef je je later geen zorgen meer te maken over een rekening. Ook kan je ervoor kiezen om achteraf te betalen via iDeal. Je ontvangt in dit geval eerst je bestelling thuis en daarna kan je de factuur digitaal voldoen via je e-mail. Je klikt op de link in de factuur en vervolgens kan je per iDeal het bedrag overmaken.

Creditcard

Achteraf betalen via je creditcard is ook mogelijk bij Bol.com. Je bestelling wordt hiermee direct betaalt, maar doordat jij pas achteraf de transacties van je creditcard hoeft te betalen, betaal je achteraf. Meestal betaal je één keer per maand je creditcard af, je hebt dus tot 1 maand extra betaalgemak.

Betalen met Airmiles

Het is mogelijk om je Airmiles te verzilveren bij Bol.com. Bekijk de werkwijze hiervan op de website.

Afterpay

Betalen met Afterpay bij Bol.com? Afterpay is een betaaloptie waarmee je achteraf je rekening kunt voldoen, je ontvangt eerst je bestelling en pas later hoef je de factuur te voldoen. Bol.com heeft geen Afterpay.

In termijnen

Betalen in termijnen of op afbetaling kopen is een manier die steeds vaker voorkomt. Je krijgt het product meteen in huis, maar je hoeft nog niet meteen het gehele bedrag te betalen. In termijnen voldoe je het bedrag, je kunt ervoor kiezen om in bijvoorbeeld 48 maanden een tv te betalen. Het is niet mogelijk om bij Bol.com in termijnen te betalen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bol.com” te beoordelen