Bax-Shop is een webwinkel dat gespecialiseerd is in audio en sound artikelen. Denk hierbij aan bedradingen, microfoons, verlichting en hoofdtelefoons. Dit is nog maar een klein voorbeeld van wat Bax-Shop u te bieden heeft. Wilt u weten of u achteraf kan betalen? Bekijk het hieronder:

Categorie:

Achteraf betalen

Er zijn bij de webwinkel Bax-Shop diverse betaalmogelijkheden. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Er is zelfs een optie waarmee u in termijnen kunt betalen. Ideaal bij grote bedragen.

I-deal

Wie betaalt via I-deal, maakt door middel van het internetbankieren snel en veilig het bedrag over naar de begunstigde. Het is snel, veilig en betrouwbaar.

PayPal

PayPal is een fijne en snelle manier van geld overmaken. Op de website van PayPal kun je een rekening opnemen, en deze uitsluitend gebruiken voor je betalingen aan webwinkels, zoals Bax-Shop. Je bankgegevens worden dus niet weergegeven en je hoeft niet in te loggen en een heel traject door. Je vult alleen je wachtwoord in en klaar!

Afterpay

Wie het liefst achteraf wilt betalen, kan dit gemakkelijk en veilig doen via Afterpay op Bax-Shop. Je vult je gegevens in zoals je geboortedatum en je adresgegevens, en er wordt gekeken of je kredietwaardig bent. Je ontvangt via je email een betaallink waar je gemakkelijk je betaling kunt voldoen binnen 14 dagen. Je hebt dus tijd genoeg je aankoop te beoordelen en te retourneren zonder het risico te lopen op teruggave van je geld te wachten. Je betaalt dus achteraf, met alleen maar voordelen. Afterpay voert standaard een kredietwaardigheidscheck uit, wanneer u niet kredietwaardig bent, kan er helaas niet voor deze betaalmethode worden gekozen.

Creditcard

Door middel van je creditcard gegevens in te vullen op de betaalpagina, machtigt u de webwinkel het bedrag van de door jou opgegeven rekening af te schrijven.
Cadeaubon. U heeft misschien een cadeaukaart of tegoedkaart van de Bax-Shop gekregen, met een bepaalde waarde. U kunt deze gemakkelijk inleveren op de webwinkel van Bax-Shop. U vult enkel de code in, en op deze manier verzilvert u uw cadeaubonwaarde.

In termijnen

Door uw artikelen in termijnen te betalen, kunt u uw artikelen gebruiken en deze in kleine bedragen afbetalen aan Bax-Shop.nl. Betalen in termijnen is mogelijk! In tegenstelling tot veel webwinkels is het hier mogelijk om je producten in termijnen te betalen, je kunt dus kopen op afbetaling!

Vooruitbetaling

Je boekt zelf het bedrag over naar het rekeningnummer van Bax-Shop. Ook staat er een referentienummer bij vermeld, dit is slim om erbij te vermelden zodat je betaling op de juiste manier verwerkt kan worden.

Achteraf betalen Bax-Shop

Door achteraf te betalen loop je niet het risico te wachten op teruggaven van je geld, en heb je na het retourneren nergens meer geen omkijken naar. Achteraf betalen is dus een fijne en efficiënte manier van bestellen! Je krijgt van Bax-Shop een betaalinstructie via de mail. Door middel van de betaallink in je mail betaal je veilig en snel.

België

Er zijn voor mensen uit Belgie diverse betaalmogelijkheden. Hierdoor kunt u als klant uit Belgie ook shoppen bij deze prachtige webshop Bax-Shop.

Rembours

Je betaalt je artikelen bij aflevering aan de bezorger. Vaak zijn hier wel extra kosten aan verbonden. Bij Bax-Shop wordt er EURO 9,95 in rekening gebracht.
Bancontact. Dit is een betaalmethode voor mensen met een rekening in België. Op deze manier kun je veilig en snel je betaling overmaken op de rekening van Bax-Shop.nl.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bax-shop” te beoordelen