Wil je achteraf betalen bij Bart Smit?

Dat kan! Bestellen en pas achteraf betalen is erg handig en vertrouwd. Er zijn bij deze speelgoedwinkel diverse betaalmogelijkheden, waaronder Afterpay. Bekijk de betaalopties hieronder:

Categorie:

Achteraf betalen

Bart Smit is een bekende speelgoedwinkel. In elke stad of in elk dorp zit wel een winkel van Bart Smit, vol met speelgoed en cadeaus. Naast speelgoed kan je er terecht voor games, spelletjes en babyspeelgoed. Merken die je bij Bart Smit kunt kopen zijn:

  • Dulpo
  • Lego
  • Barbie
  • Playstation spellen

Het voordeel van online bestellen op BartSmit.com is dat je achteraf kunt betalen. Er zijn diverse betaalmethodes waaruit je kan kiezen. Achteraf betalen is ideaal wanneer je banksaldo even tekort schiet. Je hebt dan extra tijd om je rekening te betalen.

Bekijk alle betaalopties >>

Achteraf betalen Bart Smit

Het is mogelijk om achteraf te betalen bij Bart Smit. Op deze pagina laten we de verschillende betaalopties van deze speelgoedwinkel zien. De speelgoedwinkel heeft een goede klantenservice en een snelle levering. In veel gevallen wordt je bestelling binnen 1 werkdag geleverd.

iDeal

De meest gebruikte betaalmethode van NL is iDeal. Je betaalt hiermee direct aan de webwinkel via je eigen internetbankieren. Het is een veilige manier van betalen en wordt hierdoor veel gebruikt. Ook is het handig om de betaling vooraf te voldoen, je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over de rekening achteraf.

Afterpay

Afterpay geeft je de mogelijkheid om achteraf te betalen bij Bart Smit. Het voordeel van Afterpay is dat je niet vooraf hoeft te betalen. Je krijgt samen met je bestelling de rekening thuisgestuurd. In veel gevallen dien je de rekening binnen 14 dagen te betalen. Je hebt dus twee weken extra de tijd om de rekening via Afterpay te betalen. Achteraf betalen via Afterpay is handig wanneer je even niet over voldoende saldo beschikt of wanneer je het fijner vind om eerst de bestelling in huis te hebben.

Acceptgiro

De acceptgiro zoals wij deze kennen wordt steeds minder gebruikt. In plaats daarvan is Afterpay gekomen, het principe is hetzelfde. Je ontvangt alleen de acceptgiro per e-mail in plaats van alleen per post. Achteraf betalen bij Bart Smit met acceptgiro is dus mogelijk, alleen dan via Afterpay.

Creditcard

Betalen met je creditcard is een betaaloptie bij deze speelgoedwinkel. Je kunt achteraf betalen met je creditcard doordat je transacties pas later worden afgeschreven. Meestal wordt je creditcard eenmaal per maand afgeschreven, je hebt dus tot een maand extra de tijd om te betalen. De creditcards Mastercard en Visa zijn geschikt om mee te betalen bij Bart Smit.

In termijnen of op afbetaling

In termijnen betalen wil zeggen dat je een bestelling plaatst en deze vervolgens in een aantal termijnen terugbetaald. Bijvoorbeeld in 12 maanden. Je hoeft dan niet meteen het hoofdbedrag in één keer te betalen, maar dit kan in gedeeltes. Het wordt ook wel op afbetaling of gespreid betalen genoemd. Bart Smit heeft deze betaalopties helaas niet.

PayPal

Betalen via PayPal is erg populair doordat je je persoonlijke gegevens zoals je bankgegevens of creditcardgegevens niet hoeft af te geven. Door in te loggen in je account kan je eenvoudig betalen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bart Smit” te beoordelen