Achteraf betalen Sarenza

Sarenza is een webwinkel die steeds meer bekend wordt. Sarenza is een webwinkel die een groots aanbod heeft in schoenen. Voor een goede en snelle service ben je bij Sarenza aan het goede adres. Je hebt een levering binnen 24 uur, het verzenden en retourneren is gratis, en je hebt 100 dagen bedenktijd. Maar wat zijn er allemaal voor mogelijkheden met betrekking tot het achteraf betalen? Lees hieronder meer over het onderwerp betalen.

Categorie:

Achteraf betalen

Achteraf betalen is bij Sarenza mogelijk. U heeft de mogelijkheid tot achteraf betalen door voor de betaaloptie Klarna te kiezen. Ook PayPal en een creditcard geven je de ruimte om later te betalen. Hieronder lees je meer over de betaalmethodes.

Bekijk de betaalopties bij Sarenza >>

Afterpay en Klarna Sarenza

Afterpay / Klarna. Sarenza werkt met de betaaloptie Klarna. Deze optie houdt in, dat je een Klarna rekening hebt. Je hebt hiervoor geen account nodig van Klarna, alleen het te betalen bedrag word genoteerd, en deze dient u binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakketje te voldoen. Bij Klarna kunt u uw eigen aankopen inzien, en ook de hoogte van het openstaande bedrag.

Op rekening betalen

Op rekening betalen. Deze optie is niet mogelijk bij Sarenza. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden, maar de optie ‘op rekening betalen’ staat hier (nog) niet tussen. Dit kan in de toekomst altijd nog veranderen.

Acceptgiro Sarenza

Acceptgiro. De optie acceptgiro is helaas niet mogelijk. De optie die hier het meeste op lijkt is Klarna. Net als bij betalen met een acceptgiro, zal dat bij Klarna hetzelfde zijn. Het voordeel hiervan is dat je zelf inzage hebt in je bestellingen en openstaande kosten.

In termijnen betalen

In termijnen betalen. Het is helaas niet mogelijk om in termijnen te betalen. Sarenza is een groeiend bedrijf, en beschikt nog niet over deze mogelijkheid. Indien dit in de toekomst wel kan, dan zullen wij dit aanpassen.

Betaalmethodes Sarenza

De betaalmethodes die te gebruiken zijn bij Sarenza zijn; PayPal, creditcard, Ideal en Klarna.

Creditcard

Het is bij de webwinkel mogelijk om met creditcard te betalen. Bij de betaalopties kun je zien welke creditcards allemaal geaccepteerd worden. Heb je een VISA of MASTERCARD? Dan kun je deze gebruiken. Ook andere creditcards van minder bekende merken kunnen worden gebruikt. Bekijk de website voor de meest actuele lijst met creditcards.

Op de website kun je nog meer informatie lezen over de verschillende betaalopties die je bij Sarenza kunt gebruiken. Wist je overigens dat je met achteraf betalen geen risico loopt? Je hoeft immers niet vooraf te betalen voor je bestelling. Wanneer je de bestelling hebt ontvangen kun je rustig bekijken of de maat goed is en of het voldoet aan je verwachtingen. Indien dit het geval is kun je de factuur betalen binnen een periode van 14 dagen. Dit kan net voldoende zijn om de periode tot de nieuwe salaris periode te overbruggen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sarenza” te beoordelen