Intertoys is een speelgoed winkel met een ruime keuze! Of je nu op zoek bent naar speelgoed voor kinderen of bijvoorbeeld games, Intertoys heeft super veel producten die je eenvoudig kan bestellen. Achteraf betalen is mogelijk bij Intertoys, bekijk de betaalopties hieronder:

Categorie:

Achteraf betalen

Intertoys is een bekende online speelgoedwinkel. Bekende merken zoals Lego, Playmobil zijn volop beschikbaar, vaak met mooie aanbiedingen. Naast speelgoed heeft de webshop ook spelletjes en boeken. Er zijn diverse betaalopties, je kunt hierdoor zelf kiezen welke betaalmethode bij jou past. Achteraf betalen bij Intertoys is mogelijk op een aantal manieren.

Bekijk alle betaalopties >>

Achteraf betalen INTERTOYS

Op dit moment is het op drie manieren mogelijk om achteraf te betalen bij Intertoys. Op deze pagina gaan we elke betaalmethode doornemen.

Ideal

iDeal wordt veel gebruikt bij de betaling van bestellingen via webshops. Het grote voordeel van iDeal is dat de bestelling meteen betaald is. Je hebt geen zorgen meer achteraf over een rekening die je nog moet betalen.

Acceptgiro

Tegen een kleine vergoeding is het mogelijk om per acceptgiro bij Intertoys te betalen. Je ontvangt deze acceptgiro per mail, hierdoor kan je eenvoudig achteraf betalen via acceptgiro.

Afterpay

Afterpay wordt steeds populairder in Nederland als betaalmethode. Het voordeel val Afterpay is dat je pas later hoeft te betalen, na ontvangst van je bestelling. Afterpay voert altijd een gegevenscontrole uit. Als u deze controle doorkomt dan kunt u de bestelling afronden en verstuurd Intertoys je bestelling zo snel mogelijk.

Creditcard

Het is mogelijk om bij Intertoys met een creditcard te betalen. Het grote voordeel van een creditcard is dat je maandelijks afrekent met de creditcard maatschappij. Je hoeft hierdoor niet meteen te betalen, maar je kunt achteraf betalen aan de maatschappij. De volgende creditcards worden geaccepteerd: Mastercard, Visa, American Express.

In termijnen / op rekening

Het is niet mogelijk om bij Intertoys in termijnen te betalen. Ook op rekening kopen en pas betalen wanneer het jou uitkomt is niet mogelijk. Wel kan je gebruik maken van Afterpay. Winkels als de Wehkamp bieden wel de optie om in termijnen te betalen. Je krijgt hiervoor dan een rekening waarmee je kunt kopen en aflossen.

Paypal

Het is niet mogelijk om met Paypal te betalen. Het voordeel van Paypal is dat je via je account betaald en de webshop jouw bankgegevens niet te zien krijgt.

Levertijd

De levertijd van Intertoys is snel! De levertijd die wordt aangehouden is tussen de 1 en 2 werkdagen. In veel gevallen is 24 uurslevering dus mogelijk. Een snelle levering is geschikt wanneer je op het laatste moment nog een leuk cadeau in huis wilt hebben.

Geen verzendkosten

Bij bestellingen vanaf 25 euro rekent Intertoys er geen verzendkosten gerekend. Dat is nog eens lekker shoppen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Intertoys” te beoordelen