vidaxl achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van VidaXL.nl

De basis voor vidaXL werd in 2006 gelegd toen twee Nederlandse ondernemers, Gerjan den Hartog en Wouter Bakker, hun producten via e-Bay gingen verkopen. Zij kiezen ervoor om producten onder hun eigen merk te ontwikkelen en deze via internet aan de consument te verkopen. Al snel breidde het assortiment zich uit en begonnen ze producten te verkopen in verschillende Europese landen. Dit doen ze om hun producten tegen een veel lagere prijs aan te bieden dan andere spelers.

Hoe heeft VidaXL.nl de markt veranderd

vidaXL is een snelgroeiende internationale online retailer. Ons succes komt voort uit de overtuiging dat het altijd beter en voor minder kan: “Expect more”. Want niemand wil teveel betalen voor een product. We breiden ons assortiment voortdurend uit en bieden de beste producten tegen de scherpste prijzen. We willen een stap verder gaan voor onze klanten door populaire producten beter en goedkoper te maken.

Achteraf betalen bij VidaXL.nl

Bij VidaXL.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour VidaXL.nl

Bij VidaXL.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%