samsonite achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Samsonite

Samsonite koffers zijn al jaren een van de meest populaire koffers. De fabrikant bestaat ook al enkele jaren en vierde in 2010 dus zijn 100-jarig bestaan.1910: De gebroeders Shwayder, de oprichters van Samsonite, beginnen met de productie van stevige houten kisten.

Hoe heeft Samsonite de markt veranderd

Samsonite richt zich voornamelijk op het ontwerpen, produceren, inkopen en distribueren van bagage, zakelijke tassen, laptoptassen, outdoor en vrijetijdstassen en reisaccessoires onder de grote merken Samsonite, American Tourister, High Sierra, Hartmann, Lipault Speck  Merknamen en andere gelicentieerde merknamen die door het bedrijf zijn geautoriseerd.

Op 31 december 2013 werden producten via verschillende groot- en kleinhandelsdistributiekanalen verkocht aan meer dan 46.000 winkels in meer dan 100 landen.

Achteraf betalen bij Samsonite

Bij Samsonite kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Samsonite

Bij Samsonite kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%