Riverty Achteraf Betalen?

Gemakkelijk en veilig achteraf betalen bij winkels in 2022. Wij hebben een overzicht van de winkels waar je makkelijk met Riverty, Klarna, Billink, Sisow en andere betaalproviders kan betalen. Wel zo makkelijk dat het allemaal op √©√©n adres te vinden is dacht wij! 

Bekijk de Riverty winkels Achteraf betalen winkels
achteraf betalen

Riverty winkels

Riverty Achteraf betalen‚Äć

Dit artikel gaat over hoe u geld kunt verdienen via Riverty, het nieuwe Pay Later-platform dat is ge√Įntroduceerd door Ola.com. Met Later Betalen kunnen gebruikers voor diensten en producten betalen bij ontvangst in plaats van vooraf te betalen. Dit betekent dat wanneer u een nieuwe telefoon bestelt of een appartement boekt, u een bepaald bedrag als EMI moet betalen op het moment van boeking, dat in Ola “Later betalen” wordt genoemd.

Deze functie fungeert als een schild tegen impulsaankopen en helpt mensen ook geld te besparen voor hun passieprojecten en spaardoelen. Dat gezegd hebbende, als je je afvraagt hoe dit werkt en of het geschikt is voor jouw bedrijf, lees dan verder! Het is van groot belang dat je weet waar je Riverty winkels kan vinden. Je herkent ze vaak in de footer van de website

Wat is Riverty?

Riverty is een e-commerce platform waarmee gebruikers geplande transacties kunnen boeken voor latere afwikkeling. Gelukkig zijn er veel Riverty winkels waar je terecht kan om achteraf te betalen. De geplande betalingswijze is vergelijkbaar met EMI-plannen voor consumenten, met het verschil dat het bedrag pas moet worden verrekend nadat de gebruiker de dienst of het product heeft ontvangen. Als u bijvoorbeeld een auto boekt bij Riverty en 50% van het bedrag van de auto als EMI betaalt, kunt u het resterende bedrag als geplande transactie boeken. Wanneer u de auto ontvangt, betaalt u 50% van het bedrag als EMI en het resterende bedrag als geplande transactie. Deze functie is vergelijkbaar met die van de taxiboekingsplatforms van Uber en Ola.

Hoe werkt Riverty?

Riverty heeft twee soorten gebruikers: de Scheduler en de Receiver. De Scheduler gebruikt de dienst en boekt een dienst voor een bepaalde datum. De ontvanger accepteert vervolgens het contract en accepteert het bedrag als geplande betaling. Het contract wordt gemaakt tussen de twee partijen en wordt met niemand gedeeld. De planner en de ontvanger kunnen één persoon of een bedrijf zijn. Bijvoorbeeld: РEen bouwer boekt een dienst voor een specifieke datum en accepteert een contract voor die specifieke datum. De klant betaalt dan het bedrag. РEen klant boekt een auto voor een specifieke datum en accepteert een contract voor die specifieke datum. De klant betaalt vervolgens het bedrag. РEen bloemist boekt bloemen voor een specifieke datum en aanvaardt een contract voor die specifieke datum. De klant betaalt vervolgens het bedrag.

Hoe gebruikt u Riverty?

Planner: Als eigenaar van een bedrijf maakt u een team aan. U kunt teamleden uitnodigen, die weer andere teamleden kunnen uitnodigen. Zodra leden zijn toegevoegd, moeten ze de uitnodiging accepteren door in te loggen op hun Ola-account en de uitnodiging te accepteren. Daarna kunnen ze een bedrijf aanmaken onder de teamnaam. Elk teamlid kan bedrijven aanmaken onder de teamnaam. Zodra een bedrijf is aangemaakt, kan de eigenaar andere teamleden uitnodigen. Net als teamleden kunnen bedrijven andere bedrijven uitnodigen. Zodra een gebruiker is toegevoegd aan een team, kan hij/zij andere teamleden uitnodigen. Net als teamleden kunnen bedrijven andere bedrijven uitnodigen.

Wat is dan Riverty?

Toegang tot een breed scala aan diensten en producten. Deze vari√ęren van restaurants, reizen en toerisme, diensten aan huis, gezondheid en fitness, new-age producten en diensten, e-commerce, verzekeringen en financi√ęle producten, auto’s, en nog veel meer. – Alle functies die standaard bij de Ola app zitten. U kunt bijvoorbeeld een taxi of een Ola-rit boeken, uw rit- en betalingsgeschiedenis bekijken, een Ola-rit aanvragen, Ola cashback verdienen, een Ola-account aanmaken, de beoordelingen van uw Ola-chauffeurs bekijken, de locatie van uw Ola-chauffeurs controleren en nog veel meer. – Bescherm uzelf tegen impulsaankopen. Wanneer je een nieuwe telefoon bestelt of een appartement boekt, moet je bij de boeking een bepaald bedrag als EMI betalen, dat in Ola “Pay Later” wordt genoemd. Deze functie werkt als een schild tegen impulsaankopen en helpt mensen ook geld te sparen voor hun passieprojecten en spaardoelen.

Riverty winkels Online Vinden

En dat was het voor nu. Van de basis over Riverty weet je nu wat Riverty is en hoe het werkt. Je kunt op Riverty elke dienst of product boeken of bestellen, Ola cashback verdienen en jezelf beschermen tegen impulsaankopen. Al met al is Riverty een nuttig platform voor zowel consumenten, bedrijven als gebruikers van de Ola-app. Het is een goed idee om Riverty nu te gaan gebruiken.

Afterpay maakt shoppen nu nog leuker. Koop je favoriete artikelen in de Afterpay webshop en betaal binnen 14 dagen. U betaalt de aankoop pas als u het artikel heeft ontvangen. Zie, voel en probeer alles eerst in de beste paskamer: bij jou thuis.

Shop nu, betaal later in de online Riverty Afterpay winkel
Als u zeker weet dat uw aankoop is wat u wilt, kunt u handige meldingen ontvangen als uw betalingsdeadline nadert. Deze nieuwe betaalmethode wordt steeds populairder en er komen steeds meer Afterpay winkels bij. In dit artikel leggen we de verschillende betaalmogelijkheden uit, leggen we precies uit hoe Afterpay werkt, waar je een Afterpay winkel kunt vinden en hoe Afterpay ervoor zorgt dat je verantwoord kunt blijven winkelen. Vanaf oktober 2022 heeft Afterpay een nieuwe naam: Riverty.

Hoe werkt Afterpay / Riverty?

Download de Afterpay app op je telefoon of bezoek de website. Met deze twee kanalen zie je eenvoudig welke winkels aangesloten zijn bij Afterpay. Als u klaar bent om te betalen, begint u met het invoeren van uw persoonlijke gegevens. Vervolgens kun je kiezen uit verschillende betaalmethoden. Als je voor het eerst via de app winkelt, vul dan je IBAN in. Als u een terugkerende klant bent, niet langer. U ontvangt dan een aankoopbevestiging.

Tijdens het aankoopproces controleert het systeem of de optie achteraf betalen via Afterpay voor jou beschikbaar is. U ziet direct de resultaten van deze test. Afterpay behoudt zich het recht voor om uw acceptatie binnen één dag na aankoop om te zetten in een afwijzing in verband met beperkte cheques op het moment van aankoop.

Als je je aankopen niet leuk vindt, kun je ze gewoon terugbrengen naar de online winkel. Volg altijd de instructies van de online winkel. In de Afterpay app kun je aangeven dat je je product geheel of gedeeltelijk hebt geretourneerd, dan worden je betalingsverplichtingen opgeschort totdat de webwinkel je retour verwerkt. Als je de app op je telefoon hebt ge√Įnstalleerd, heb je een duidelijk overzicht van alle aankopen en bijbehorende betalingsvoorwaarden. Zo krijg je een duidelijk overzicht van je kosten en kun je ook notificaties instellen wanneer je moet betalen.

Winkels met Afterpay / Riverty

Achteraf betalen is een snelgroeiende betaalmethode voor online winkelen. Dit komt ook omdat het voor een webwinkel onwettig is om klanten alleen de mogelijkheid te bieden om het volledige bedrag vooruit te betalen. Dit betekent uiteraard ook dat steeds meer partijen de markt betreden die de mogelijkheid bieden om achteraf te betalen. Steeds meer winkels bieden de mogelijkheid om via Afterpay te betalen. Op de website van Afterpay kun je zien of een winkel gebruik maakt van de betaalmogelijkheid en een overzicht van alle winkels die gebruik maken van de Afterpay betaalmogelijkheid. Je kunt je bestelling direct plaatsen op de website van de betreffende webwinkel of via de Afterpay app. Daarnaast bieden Afterpay-winkels klanten regelmatig extra kortingen aan. Je vindt het ook op de website of app van Afterpay. Webwinkels kunnen hun eigen voorwaarden stellen aan de betaalmogelijkheden van Afterpay, zoals het maximale aankoopbedrag.

Kun je bij Mediamarkt met Afterpay betalen?

Nee, helaas is het bij Mediamarkt niet mogelijk om met Afterpay te betalen. Ze bieden wel andere opties om achteraf te betalen. Zo kun je bij Mediamarkt onder bepaalde voorwaarden betalen via Klarna.

Kunt u bij Wehkamp met Afterpay betalen?

Wehkamp biedt niet de mogelijkheid om met Afterpay te betalen. Wehkamp heeft een eigen systeem waar u achteraf kunt betalen. Dit geeft u ook het gemak om eerst te bestellen. Uiteindelijk betaal je eigenlijk alleen voor wat je wilt houden.

Achteraf betalen

Bij Afterpay kun je ervoor kiezen om direct te betalen, maar je kunt ook betalen nadat je je aankoop hebt ontvangen. Met Afterpay betalingen check je eerst of het product dat je koopt echt is wat je wilt. Deze termijn gaat in vanaf het moment dat u uw bestelling plaatst. Zo betaal je alleen voor wat je houdt en hoef je niet het volledige bedrag vooraf over te maken. Na je aankoop ontvang je via Afterpay een factuur die je binnen 14 dagen dient te betalen. U kunt Afterpay ook machtigen om via automatische incasso van uw rekening af te schrijven. U kunt betalingen ook tijdelijk inhouden als u nu meer tijd nodig heeft om te betalen.

Betalingsregeling na betaling

Afterpay stuurt je een herinnering als je je factuur niet binnen 12 dagen betaalt. Betaalt u na deze aanmaning niet, dan ontvangt u een tweede aanmaning en worden buitengerechtelijke incassokosten bij het te betalen bedrag opgeteld. Mocht u onverhoopt door financi√ęle problemen uw factuur niet kunnen betalen, neem dan altijd contact op met Afterpay om eventuele betalingsregelingen te bespreken. Deze betalingsregeling kunt u op de website aanvragen. U kunt ervoor kiezen om in termijnen van maximaal drie maanden te betalen. Afterpay stuurt je een e-mail met daarin het termijnbedrag dat je moet betalen, inclusief de ‚ā¨5 servicekosten.

Paysafecard achteraf betalen

Online winkelen is gemakkelijk en veilig met Paysafecard. Het is in principe hetzelfde als online betalen voor een aankoop. Je kunt een Paysafecard ter waarde van 10, 25, 50 of 100 euro kopen en deze in honderden verschillende diensten en online winkels gebruiken. Paysafecard kan ook worden gekocht met AfterPay. Na het selecteren van deze betaalmethode ontvang je direct een nieuwe pincode. U ontvangt dan een factuur via AfterPay, deze dient u binnen 14 dagen te betalen.

Bekijk nu snel de Riverty winkels die meedoen met achteraf betalen zodat je een compleet overzicht ziet.

Kies een winkel

Klanten (4231) beoordelen onze dienstverlening met een 4.5!