omoda achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Omoda.nl

Omoda is een Nederlandse moderetailer opgericht in 2000. Met 33 winkels in Nederland en een vestiging in Antwerpen is het familiebedrijf uit Zierikzee ook gespecialiseerd in de online verkoop van kleding, schoenen, tassen en accessoires in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken. Er werken zo’n 750 mensen.

Hoe heeft Omoda.nl de markt veranderd

In 2007 is Omoda begonnen met de online verkoop van schoenen. Begin jaren 2000 groeide het aantal fysieke winkels gestaag. De eerste buitenlandse vestiging bevindt zich in Antwerpen (2013).
 
Daarnaast investeerde het bedrijf in nieuwe vestigingen. Tussen 2015 en 2020 opende Omoda 10 nieuwe winkels, één in Amsterdam en drie in Friesland.
 
Sinds 18 september 2020 heeft Omoda ook failliete ketens als Steenwijk en Van Engelen overgenomen.
 
In 2021 voegt de retailer kleding toe aan een lijn die voorheen bestond uit schoenen, tassen en accessoires. Zo groeide Omoda van schoenenretailer uit tot moderetailer. Het jaar daarop werd kinderkleding aan de collectie toegevoegd
 

Achteraf betalen bij Omoda

Omoda, je hebt er vast wel eens je schoenen gekocht. Omoda begon als een winkel onder een andere naam in een klein plaatsje in Zeeland, en is hierna razendsnel uitgegroeid tot groots schoenenbedrijf. Omoda verkoopt voornamelijk schoenen maar ook kleding, tassen en accessoires. Ze verkopen producten van meer dan 250 merken zoals Michael Kors, New Balance en Tommy Hilfiger. Op dit moment zijn er 32 Omoda-winkels in Europa te vinden, waarvan 31 in Nederland en één in Antwerpen, België. Naast de fysieke winkels heeft Omoda ook een online webshop. 

Omoda is de afgelopen 3 jaar verkozen tot beste schoenenwebshop van Nederland. Shoppen bij Omoda is dus erg toegankelijk en biedt ook vele voordelen. Zo betaal je als member van de Club Omoda nooit verzendkosten en krijg je op je verjaardag een kortingscode als cadeau. Achteraf betalen bij Omoda behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Achteraf betalen met Klarna

Bij Omoda bieden ze verscheidende betalingsmogelijkheden. Waaronder achteraf betalen met Klarna. Omoda rekent €1,95 aan transactiekosten als je als klant kiest voor achteraf betalen met Klarna. Je kan betalen met Klarna via de Klarna app of via Klarna.nl. Als je betaalt via de app kun je makkelijk inloggen met behulp van Smooth Login. Dit houdt in: Face ID, Touch ID, e-mail of pincode. Als je wordt doorverwezen naar Klarna.nl kan je inloggen met jouw e-mailadres. Als de betaling is afgerond wordt de rekening in jouw Klarna account geplaatst. 

Als je met Klarna betaald wordt de bestelling doorgegeven aan Omoda. Wanneer Omoda de bestelling heeft verzonden heb je 30 dagen de tijd om je product(en) te betalen. Als dat niet lukt heb je eenmalig de gelegenheid om de uiterste betaaldatum met 10 dagen te verlengen. In totaal heb je dan 40 dagen de tijd om te betalen. Daarnaast heeft Klarna een handige functie zodat je je betaling niet over het hoofd ziet. Je kan namelijk je notificaties aanzetten zodat je de uiterste betaaldatum niet vergeet, erg handig dus!

Wanneer jouw schoenen of andere producten binnen zijn gekomen kan je deze houden of kan je ervoor kiezen om deze toch terug te sturen. Als je ze houdt kan je de betaling voltooien in de app of via de website. Als je toch niet helemaal blij bent met je aankoop kan je deze retour doen. Wanneer je producten wilt terugsturen, kan je een retour aanvragen bij Klarna. Je meldt hierbij de producten aan die je retour stuurt. Op deze manier wordt de rekening op pauze gezet totdat de bestelde producten weer aangekomen zijn bij Omoda. Wanneer Omoda de retour heeft ontvangen wordt de rekening aangepast, inclusief de transactiekosten, of komt deze te vervallen. Wanneer de rekening komt te vervallen, als je alle producten terugstuurt, moet je nog wel de transactiekosten betalen. 

Membership Club Omoda

Omoda doet er alles aan om klanten tevreden te houden en om klanten tegemoet te komen. Zo hebben ze een spaarsysteem bedacht wat je als klant veel geld kan besparen. Bij Omoda kan je credits sparen als je member bent van de Club Omoda. Het gaat als volgt te werk. Voor iedere euro die je bij Omoda besteedt ontvang je één credit. Als je 500 credits hebt gespaard ontvang je maar liefst €10 korting. Je kan echter ook op een andere manier aan credits komen. Als je jarig bent krijg je bijvoorbeeld 25 credits en wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je 30 credits. Gemakkelijk sparen dus! 

Daarnaast profiteer je als member van exclusieve voordelen. Zo heb je altijd gratis verzending en zelfs same-day delivery. Je krijgt €7,50 korting voor je verjaardag, deze korting is 2 maanden geldig. En je bent als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Al met al zorgt Omoda ervoor dat de klant op nummer 1 staat en biedt daarom vele mogelijkheden om het de klant nog aantrekkelijker te maken. Daar hoort achteraf betalen dus ook zeker bij. 

Retour Omoda.nl

Bij Omoda.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%