nelson achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Nelson.nl

Als schoenen klein genoeg zijn, zitten ze ons in het bloed. Met een passie voor schoenen zorgen wij ervoor dat jaarlijks duizenden klanten de juiste schoenen vinden via onze winkels en online kanalen. Met meer dan 100 Nelson-winkels en een succesvolle online verkoop is Nelson Shoes een van de grootste schoenenretailers van Nederland. Opgericht in 1949, blijft het een ondernemend en ambitieus familiebedrijf.

Hoe heeft Nelson.nl de markt veranderd

In de Nelson store vind je een uitgebreid assortiment dames-, heren- en kinderschoenen van Ecco, Timberland, Dr. Martens, Tommy Hilfiger, Converse, Gabor, Skechers en Van Lier, aangevuld met een stijlvolle en hoogwaardige Nelson private label collectie. De collectie omvat ook high-end modemerken zoals Guess, Calvin Klein en Steve Madden in 13 Nelson premium-winkels op A-locaties in de grote Nederlandse steden. Waar je Nelson ook tegenkomt, de klant is overal, dankzij een heldere omnichannelstrategie gericht op beleving, service en innovatie.

Achteraf betalen bij Nelson.nl

Bij Nelson.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Nelson.nl

Bij Nelson.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%