lucardi achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Lucardi.nl

Lucardi werd in 1988 opgericht als Luigi Lucardi. In 2002 kwam de nieuwe formule in de winkels en verwierf Lucardi het inmiddels beroemde paars. Op 29 mei 2006 werd Lucardi overgenomen door Klockgrossisten i Norden AB. Het bedrijf onderging eind 2011 een naamswijziging en heet nu Axcent of Scandinavia. Mentha Capital heeft sinds 7 november 2018 een meerderheidsbelang in Lucardi.
 
Lucardi heeft meer dan 100 winkels in Nederland en sinds 2020 een Lucardi-winkel in België. Daarnaast heeft Lucardi een webshop in Nederland, België en Duitsland. Zo heb je altijd een Lucardi aan je zijde!

Hoe heeft Lucardi.nl de markt veranderd

Lucardi Juwelier verschilt in veel opzichten van traditionele juweliers. De open winkelpui is erg uitnodigend; je loopt er zo binnen. De winkels zijn zo ingedeeld dat je je eigen keuzes kunt maken. Sieraden en horloges worden overzichtelijk uitgestald in glazen vitrines. Vanzelfsprekend staan ​​professionele verkoopmedewerkers voor u klaar met advies en hulp.

Achteraf betalen bij Lucardi.nl

Bij Alternate.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Lucardi.nl

Bij Lucardi.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%