Klarna Achteraf Betalen?

Gemakkelijk en veilig achteraf betalen bij winkels in 2022. Wij hebben een overzicht van de winkels waar je makkelijk met Riverty, Klarna, Billink, Sisow en andere betaalproviders kan betalen. Wel zo makkelijk dat het allemaal op √©√©n adres te vinden is dacht wij! 

Bekijk de Riverty winkels Achteraf betalen winkels
achteraf betalen

Hoe werkt Klarna achteraf betalen?

Klarna achteraf betalen‚Äć

Klarna biedt snelle en veilige termijnbetalingen. Om het te accepteren, moet de verkoper akkoord gaan met een betalingsplan en rekening houden met late vergoedingen. Betalingen gebeuren volgens vaste regels die op elk moment kunnen worden gewijzigd. Als je na de 15e van de maand een factuur van Klarna ontvangt, heb je 15 dagen om deze te betalen. Zo niet, dan betaalt u rente over uw openstaande saldo. Dit betekent dat als u een factuur niet meteen betaalt, u in de toekomst meer betaalt als u dat wel doet. Klarna handelt alle achterstallige betalingen rechtstreeks af met uw bank of andere financi√ęle instelling. Een keer per kwartaal krijgt u een overzicht in tabelvorm om u te laten weten hoeveel u verschuldigd bent en hoeveel er nog openstaat op de lening.

Hoe achteraf betalen met Klarna

Net als andere online betaaldiensten kunt u met Klarna achteraf betalen. Wanneer u een onbetaalde factuur naar de betaalcentrale brengt, ziet u een herinnering om uw factuur te betalen. De betaalcentrale stuurt u een sms-bericht om u eraan te herinneren dat u iets moet betalen. U kunt deze dienst zo vaak gebruiken als u wilt, zodat u niet regelmatig op uw bankrekening hoeft te letten.

Hoe betaalt Klarna in gelijke termijnen

Klarna heeft een flexibel afbetalingsplan waarmee je een factuur in gelijke termijnen over een periode van 12 maanden kunt afbetalen. Dit maakt het makkelijker om grote zaken als een nieuw apparaat of een vakantie te betalen omdat u niet het hele bedrag in één keer hoeft op te brengen. De verkoper is verplicht dit betalingsplan te accepteren. Anders is het niet mogelijk. Dus, als je dit betalingsplan wilt gebruiken, moet je het bespreken met degene die je het artikel verkoopt.

Hoe betaalt Klarna op tijd?

Klarna betalingen worden veilig verwerkt met de gegevens van de koper in het bestand. Het betalingscentrum ontvangt de betaling de volgende werkdag en maakt het geld onmiddellijk over naar de rekening van de verkoper. Als uw betaling op tijd is, maar er worden nog kosten in mindering gebracht, wordt de rest van het bedrag binnen 30 dagen betaald. Het betalingscentrum informeert je per sms als er een uitstaande betaling is. De betalingscentrale toont je ook de status van je betaling op hun website, zodat je op de hoogte blijft van je betalingen. U kunt zien hoeveel u verschuldigd bent, wat er nog openstaat en hoe uw betalingen verlopen.

Hoe betalen met Klarna

Kunt u een betalingsplan aanvragen?

Ja, dat kan. Wanneer u een factuur naar het betalingscentrum brengt en het betalingsplan aanvaardt, wordt die betaling automatisch gemarkeerd als een betalingsplan. U kunt het betalingsplan te allen tijde wijzigen. Als er een wijziging is in de voorwaarden van het betalingsplan, kunt u het wijzigen. Hetzelfde geldt als u de betalingsvoorwaarden op een andere factuur wijzigt. De betalingscentrale stuurt u 30 dagen voor de vervaldag van de betaling een herinnerings-sms-bericht. Dit is een herinnering, geen betalingsherinnering. Het betalingsplan is een kalender. Het betalingscentrum berekent de betalingen volgens de kalender, dus u moet de volgende betaling op de datum van het betalingsplan betalen, tenzij u de betaling verzet.

Is het veilig om met Klarna achteraf te betalen?

Ja. Als u met Klarna achteraf betaalt, maakt de betalingscentrale automatisch een rekening voor u aan. Dit betekent dat u in de betaalcentrale een factuur kunt accepteren of afwijzen of een andere factuur kunt betalen. In de betaalcentrale ziet u hoeveel u verschuldigd bent, hoeveel er nog openstaat en wanneer de volgende betaling moet plaatsvinden. Als er een probleem is met de betaling, kunt u dit melden in de betalingscentrale. Alle betalingen en informatie worden veilig opgeslagen in de database van de betalingscentrale. Je hebt er alleen toegang toe met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Klarna zorgt ervoor dat je later je producten kunt betalen.

Het kan erg handig zijn om Klarna te gebruiken op het moment van aankoop. Heb je bijvoorbeeld nog nooit eerder bij de betreffende webwinkel besteld, dan kun je bij het plaatsen van een bestelling iets meer garantie krijgen. Want als het dan nog niet geleverd is of een defect product betreft, zit je niet met geroosterde peren. Ik vind het ook erg handig om alle “pay after” facturen op √©√©n plek te hebben. Zo houdt u beter het overzicht.

Al met al is Klarna een geweldige optie om je betaling een tijdje uit te stellen om er zeker van te zijn dat alles goed gaat met je aankoop. Maar koop in geen geval bij Klarna als je helemaal geen geld hebt. Dit is een heel gemakkelijke manier om jezelf in de problemen te brengen en problematische schulden aan te pakken. Want het bedrag dat je aan Klarna verschuldigd bent, kan snel oplopen.

“Ik wil heel graag achteraf betalen. Ik doe niets anders meer… Zo kan ik een paar artikelen in verschillende maten thuis laten bezorgen en in mijn eigen tijd passen, daarna retourneren of koop gemakkelijk. Voordat ik het probeer, betaal ik niet in de winkel …?! Voor mij is dat het gemak van achteraf betalen met Klarna. ” – Justin

Klarna biedt je de mogelijkheid om je producten te betalen voordat je ze zelfs maar hebt ontvangen.

Klarna heeft een handige app die je openstaande rekeningen ziet en je hebt 14 tot 30 dagen vanaf het moment dat het product wordt verzonden om de factuur te betalen. U betaalt in deze periode geen rente of extra kosten! Wanneer je de rekening daadwerkelijk moet betalen, krijg je een pop-up van de app waar je het bedrag direct met iDeal kunt betalen.

Veel winkels bieden de mogelijkheid om uw aankoop pas te betalen na ontvangst van uw artikel. Ook bedrijven zijn de afgelopen jaren zo op de markt gekomen dat je altijd met dezelfde partij te maken hebt als je ervoor kiest om achteraf te betalen. Achteraf betalen is eigenlijk heel eenvoudig. Je kiest in de webshop waar je bestelt dat je wilt betalen via Klarna of Afterpay en that’s it!

Nu kun je één betaalmethode aanbieden in je webwinkel met behulp van bedrijven als Klarna, Afterpay en Billink. Deze bedrijven nemen de betaling en uw volledige betalingsrisico over. Zo hoef je je geen zorgen te maken of de betaling nog binnenkomt. Klanten kunnen eenvoudig retouren instrueren via de app of website.

Klarna winkels

Zoals je ziet is Klarna een geweldige betaaldienst om achterstallige betalingen te accepteren. Het is snel en gemakkelijk, en de betaalcentrale maakt automatisch een rekening voor je aan. U kunt er zelfs voor kiezen om uw rekening in gelijke termijnen over een bepaalde periode te betalen. Het is een geweldige manier om een beetje extra geld te krijgen zonder een lening terug te betalen.

Betaal na maximaal 30 dagen

Klarna maakt winkelen nu nog leuker. Betaal je aankoop direct of maximaal 30 dagen later in de Klarna webshop. Shop nu online en betaal bij ontvangst van je artikel. Als je besluit te kopen, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om nu te betalen.

Moeiteloos en verantwoord winkelen bij Klarna Stores

Nieuwe betaalmethoden worden steeds populairder en er komen steeds meer Klarna-winkels bij. Maar bij Klarna willen ze ook dat je verantwoord winkelt. De mogelijkheid om achteraf te betalen mag er niet voor zorgen dat mensen dingen bestellen die ze zich eigenlijk niet kunnen veroorloven. Bij Klarna willen ze dat voorkomen en ervoor zorgen dat je alleen koopt wat je je uiteindelijk kunt veroorloven. In dit artikel, waarin de verschillende betaalmogelijkheden worden uitgelegd, leggen we precies uit hoe Klarna werkt, waar je een Klarna winkel kunt vinden en hoe Klarna ervoor zorgt dat je verantwoord kunt blijven winkelen.

Hoe werkt Klarna?

Download de app op je telefoon. Met de app kun je eenvoudig zien welke winkels bij Klarna zijn aangesloten. Wanneer u klaar bent om uw aankoop te betalen, vult u eerst uw persoonlijke gegevens in. Je kunt dan in de Klarna-winkel kiezen uit verschillende betaalmethoden. Als je voor het eerst via de app winkelt, vul dan je IBAN in. Als u een terugkerende klant bent, niet langer. U ontvangt dan een aankoopbevestiging.

Verschillende betaalmogelijkheden bij Klarna

Klarna biedt verschillende mogelijkheden om je aankoop te betalen. Ten eerste kun je ervoor kiezen om nu te betalen. U kunt direct betalen als u zeker weet dat wat u koopt precies is wat u wilt. Klarna biedt je met deze optie ook kopersbescherming als blijkt dat er iets mis gaat met je aankoop. Meld uw probleem aan Klarna en zij zullen u helpen bij het oplossen van geschillen met de winkel.

Naast de automatische incasso zijn er ook termijnbetalingen (14 dagen, 30 dagen, 3 renteloos en financiering) mogelijk.

Betaal Klarna achteraf

Bij Klarna kun je ervoor kiezen om direct te betalen, maar je kunt ook betalen nadat je je aankoop hebt ontvangen. Nadat je met Klarna hebt betaald, kun je eerst controleren of je aankoop echt is wat je wilt. Deze termijn gaat in vanaf het moment dat u uw bestelling plaatst. Zo betaal je alleen voor wat je houdt en hoef je niet het volledige bedrag vooraf over te maken. Zoals eerder vermeld, bieden Klarna-winkels verschillende opties voor achteraf betalen. U kunt ervoor kiezen om na 14 dagen of 30 dagen te betalen, beide opties zonder extra kosten.

Klarna termijnen en termijnen

Kom je contant geld tekort, dan biedt Klarna ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Koop vandaag nog je favoriete producten en betaal in termijnen bij Klarna. Spreid het aankoopbedrag over 60 dagen en betaal in 3 renteloze termijnen. Uw aankoopbedrag wordt verdeeld in 3 gelijke delen. Het aankoopbedrag moet minimaal 35 EUR en maximaal 4.000 EUR bedragen.

De eerste termijn wordt betaald op het moment van aankoop, de tweede termijn na 30 dagen en de laatste termijn na 60 dagen. Deze zijn allemaal renteloos. Betalingen gebeuren via automatische incasso en moeten gekoppeld zijn aan een IBAN bank of creditcard. Zo heb je er geen omkijken meer naar en vergeet je zeker geen term. U kunt dus direct genieten van uw aankoop. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om vervroegd af te lossen. Als je uiteindelijk je aankoop retourneert, annuleert Klarna de termijnbetaling. Indien u al betaald heeft, wordt dit bedrag teruggestort.

Klarna Bank

Klarna Bank biedt ook de mogelijkheid om aankopen te financieren. Met deze optie kunt u gespreid betalen en een doorlopend krediet van ‚ā¨ 1.000 aanvragen. U kunt dan kiezen tussen flexibele termijnen of vaste termijnen (3, 6 of 12 maanden). Deze betaalmethode is een financieel product, dus de regels zijn ook van toepassing. Als u een termijnverzoek indient, beoordeelt Klarna uw kredietwaardigheid. Dit betekent dat er een kredietcontrole zal plaatsvinden. Klarna registreert het tegoed ook bij BKR wanneer je kiest voor gespreid betalen.

Verantwoord winkelen

Achteraf betalen kan ook risico’s met zich meebrengen, en Klarna wil gewoon dat mensen verantwoord winkelen. Als je kiest voor Klarna Achteraf betalen, wordt dit gecontroleerd op het moment van aankoop. Dit gebeurt elke keer, zelfs bij terugkerende gebruikers. Voer een zachte kredietcontrole uit, inclusief het bekijken van uw kredietgeschiedenis en andere factoren. Deze zachte kredietcontrole is alleen tussen consumenten en Klarna en heeft verder geen invloed op kredietscores. Ook de bestelgeschiedenis van Klarna bekeken. Wanneer consumenten voor het eerst via Klarna winkelen, gelden er lagere bestedingslimieten dan voor terugkerende klanten. Als consumenten niet betalen, wordt Klarna niet meer gebruikt. Op deze manier verzekert Klarna winkels dat consumenten daadwerkelijk de mogelijkheid hebben om hun aankopen te betalen.

Klarna kopersbescherming

Klarna biedt consumenten aankoopbescherming via alle bovenstaande betaalmethoden. Dit betekent dat u uw bestelling pas hoeft te betalen als u deze heeft ontvangen. En als je problemen hebt met je aankoop, staat Klarna voor je klaar. Mocht je een probleem hebben met het leveren van een product, meld dit dan altijd eerst bij de betreffende webwinkel. Als de online winkel het probleem niet oplost of te lang duurt, kan Klarna je ondersteunen. Gedurende deze periode worden de betalingsverplichtingen opgeschort totdat het probleem is opgelost.

Klarna vs Afterpay

Achteraf betalen is een snelgroeiende betaalmethode voor online winkelen. Dit komt ook omdat het voor een webwinkel onwettig is om klanten alleen de mogelijkheid te bieden om het volledige bedrag vooruit te betalen. Dit betekent uiteraard ook dat steeds meer partijen de markt betreden die de mogelijkheid bieden om achteraf te betalen. Afterpay is ook een van de bedrijven die deze service aanbieden en wordt vaak vergeleken met Klarna. Maar wat is het verschil tussen Klarna en Afterpay? Ten eerste is Klarna de marktleider, actief in meerdere landen. Daarnaast neemt Klarna het fraude- en kredietrisico van retailers over en is Klarna eenvoudig te installeren op de website van de webwinkel. Klarna biedt ook consumenten kopersbescherming, een optie waar je normaal gesproken niet extra voor hoeft te betalen.

Winkels met Klarna Steeds meer winkels bieden de mogelijkheid om via Klarna te betalen. Op de Klarna website kun je zien of een winkel gebruik maakt van betaalmogelijkheden en een overzicht van alle winkels die Klarna betaalmogelijkheden hebben. U kunt uw bestelling rechtstreeks op de website van de betreffende online winkel of via de Klarna-app plaatsen. Klarna-winkels bieden klanten ook regelmatig extra kortingen. Deze vind je ook op de Klarna website of app. Webwinkels kunnen hun eigen voorwaarden stellen aan de betaalmogelijkheden van Klarna, zoals het maximale aankoopbedrag.

Kun je bij Mediamarkt met Klarna betalen?

Ga naar de app of website, typ Mediamarkt in de zoekbalk en je ziet meteen dat je bij Mediamarkt kunt shoppen met de betaalmethoden van Klarna. Voor aankopen tot 1.500 euro kun je gebruik maken van de betaalmethode van Klarna.

Zoek jij Klarna winkels dan hebben wij een compleet overzicht van alle winkels die meedoen. 

Kies een winkel

Klanten (4231) beoordelen onze dienstverlening met een 4.5!