ici paris xl achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Iciparisxl.nl

ICI Paris XL is een winkelketen in Parijs, Frankrijk. De naam verwijst naar het aantal locaties – tien. Deze winkels bieden kwaliteitsmode tegen betaalbare prijzen. Elke winkel heeft een unieke look en feel die de algehele ervaring onvergetelijk maakt voor zowel klanten als medewerkers.

Elke Paris XL-winkel bevindt zich in een chique deel van de stad. Deze locatie biedt gemakkelijke toegang voor zowel lokale als buiten de stad klanten. Het zorgt er ook voor dat het voetverkeer in het gebied hoog genoeg is om het bedrijf te ondersteunen. Bovendien hebben de meeste commerciële ruimtes in deze gebieden parkeerplaatsen die plaats bieden aan voertuigen van Paris XL. Hierdoor kunnen klanten zonder problemen naar de winkel komen.

Hoe heeft Iciparisxl.nl de markt veranderd

Veel verschillende submerken zorgen ervoor dat ICI Paris XL zich onderscheidt van andere winkels. Enkele van deze merken zijn ICI L’Avenue, ICI Champs-Elysées, ICI Champs-Elyséations en ICI Avenue des Champs-Elysées. Elk submerk heeft verschillende soorten mode; elk richt zich bijvoorbeeld op het aanbieden van verschillende stijlen damesbroeken. De winkels hebben ook een uitstekende selectie kinderartikelen, zoals babykleding en schoenen. Bovendien biedt ICI Paris XL zeer concurrerende prijzen in vergelijking met andere high-end retailers. Dit helpt om de keten oplosmiddel te houden, aangezien deze steeds populairder wordt bij zowel lokale consumenten als toeristen.

Het brede assortiment producten dat in elke winkel wordt aangeboden, maakt het voor klanten gemakkelijk om te vinden wat ze zoeken. Er zijn meer dan 500 modellijnen beschikbaar op elke locatie. Deze lijnen omvatten zowel dames- en herenartikelen als kinder- en babykledinglijnen. Kleding is geordend op geslacht, lichaamstype en trend, dus het is gemakkelijk om snel alles te vinden wat je nodig hebt. Bovendien is er direct assistentie van medewerkers beschikbaar als je vragen hebt over de producten of het bestelproces.

ICI Paris XL onderscheidt zich van andere modeketens door zijn unieke locatie en submerken. Elke winkel bevindt zich in een chique deel van de stad en heeft vele soorten producten die te koop zijn. Lage prijzen en uitstekende service zorgen ervoor dat nieuwe klanten elke dag terugkomen om te winkelen bij ICI Paris XL-winkels.

Achteraf betalen bij Iciparisxl.nl

Bij Iciparisxl.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. Je kan met Klarna achteraf betalen. Er zijn ook andere betaalproviders, maar net zoals er vele luchtjes zijn werkt deze ook net even wat anders. Wij kunnen dus ook zeker adviseren om hier gebruik van te maken aangezien Klarna een hele veilig methode is om mee achteraf te betalen. 

Retour Iciparisxl.nl

Bij Iciparisxl.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden. Het is altijd prettig om te weten dat een product ook weer retour kan. Als je online een bestelling doet dan kan je dit gewoon realiseren. Zij hebben daar de mogelijkheid toe. Je kan dus gewoon bij ICI Paris XL retourneren. Op de volgende pagina vind je daar meer informatie over 

Alle winkels ICI Paris XL

Er staat een overzicht op de website van ICI Paris XL waar je alle winkels van hun kunt zien. Wij hebben voor het gemak het overzicht hieronder geplaatst.

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%