Hunkemöller achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Hunkemöller.nl

Van 2001 tot 2006 opende Hunkem̦ller 60 nieuwe vestigingen, waardoor het bedrijf in die periode met ongeveer 24% in omvang toenam. Door internationale franchising, de volgende stap van het bedrijf, zal Hunkem̦ller nog groter worden. Om uit te breiden zullen steeds meer locaties worden geopend Рvanaf 2012 was BODIQUE actief in nieuwe landen.

Hoe heeft Hunkemöller.nl de markt veranderd

Hunkemoller beweert dat het gedurende de hele ontwikkeling van zijn bedrijf heeft vastgehouden aan zijn merkwaarden in zowel zijn producten als zijn winkels. Hoewel de bedrijfsnaam Hunkemöller niet langer hun merkwaarden omvatte, weigerden ze deze te veranderen omdat ze hun stabiliteit, kwaliteit en design elegantie behielden. Om internationale uitbreiding mogelijk te maken, kozen ze in 2008 voor een nieuwe wereldwijde naam, BODIQUE. In 2012 stopten ze echter met BODIQUE als merk en bleven ze opereren als Hunkemöller. De reden hiervoor was dat ze onder één merk wilden opereren in plaats van een reeks merken. Bij Hunkemöller bestaat de bedrijfsomgeving, die alles buiten de grenzen van de organisatie omvat dat door de organisatie wordt beïnvloed of beïnvloed, alleen uit cultuur, consumentengedrag en concurrentie.

Achteraf betalen bij Hunkemöller.nl

Bij Hunkemöller.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%