gant achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Gant.nl

Gant, een internationaal kledingmerk van Amerikaanse afkomst, heeft zijn hoofdkantoor in Stockholm, Zweden. Het bedrijf werd in 1949 in New Haven opgericht door Bernard Gantmacher. Gant ontwerpt, produceert en verkoopt hoogwaardige, eigentijdse en casual kleding geïnspireerd op de modieuze New Yorkse levensstijl. Gant heeft heren- en damescollecties en bevat naast kleding ook geuren, horloges en zonnebrillen.

Hoe heeft Gant.nl de markt veranderd

Succes wordt gecreëerd door “out of the box” te denken. Vrijwel alle overhemden in de jaren 50 waren wit, maar de gebroeders Gantmacher vonden dat het anders kon. Ze ontwerpen overhemden in gedurfde kleuren en patronen. Dit was in lijn met de modetrend van die tijd en maakte GANT erg populair. Consumenten vinden het heerlijk om zich als individu te kunnen onderscheiden door middel van kleding.

Achteraf betalen bij Gant.nl

Bij Gant.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Gant.nl

Bij Gant.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%