expert achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Expert.nl

Voor het eerst in haar geschiedenis behaalde Expert Distribution Group meer dan een miljard euro omzet. Ook de winst nam toe. Expert kon met name de door de pandemie veroorzaakte lock-outs opvangen, meldt het bedrijf in een persbericht. Dit compenseerde ruimschoots de vertraagde commerciële activiteit (vanwege geannuleerde of uitgestelde investeringen).

Hoe heeft Expert.nl de markt veranderd

Speelgoed, gereedschap, huishoudelijke artikelen en barbecue-artikelen behoren tot de klassieke it-producten. Naar al deze artikelen is sinds het begin van de pandemie veel vraag geweest. De partnerschappen op fabrikantenniveau die gedurende vele jaren zijn ontwikkeld, hebben tot dit succes bijgedragen. De goederen werden schaars tijdens een moeilijke periode. Volgens het bedrijf zal Expert volgend jaar, wanneer het 30 jaar bestaat, te maken krijgen met problemen in verband met de beschikbaarheid van producten en het omschakelingsgedrag van de consument. Ondanks de uitdagingen gelooft ceo Carsten Kellmann dat zijn bedrijf goed gepositioneerd is om ze aan te kunnen.

Achteraf betalen bij Expert

Met een gemiddelde beoordeling van 8,8 uit de ruim 63.000 klantbeoordelingen is Expert.nl dé klantgerichte vak speciaalzaak in de home-elektronica branche in Nederland. Met meer dan 140 winkels zijn ze altijd in de buurt. Het een zeer groot bedrijf dat nog steeds aan het groeien is. Ook zijn ze voor de vijfde keer verkozen tot beste winkelketen van het jaar 2022/2023. Naast de vele winkels hebben ze ook een webshop waar ze al hun producten aanbieden. Van een koffiezetapparaat tot een bluetoothspeaker en van een TomTom naar een telefoonhoesje, Expert heeft alles wat je als klant zoekt. 

Ze hebben fantastische klantbeoordelingen en doen er ook alles aan om het de klant zo prettig mogelijk te maken, zowel online als fysiek in één van de vele winkels. Zo biedt Expert online gratis verzending aan bij bestellingen vanaf €25. Daarnaast hebben ze ook verhelderende adviespagina’s die je als klant kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. In de winkels staat er ook altijd een van hun Experts klaar om jou als klant te helpen met persoonlijk advies. Bij Expert is de klant het belangrijkste en dat houdt niet op nadat je een nieuw product hebt aangeschaft. Expert biedt namelijk aanvullende diensten aan die je als klant kunnen helpen bij bijvoorbeeld het inmeten, installeren en inbouwen van nieuwe (huishoudelijke) apparatuur. Super handig dus!

Achteraf betalen via Klarna

Veilig en vertrouwd betalen? Het kan bij Expert! Als je online aan het shoppen bent kan je bij Expert.nl op vele manieren online betalen. Je kan bijvoorbeeld vertrouwd betalen met iDEAL, Visa of Mastercard, maar je kan ook achteraf betalen via Klarna. Klarna bied je als klant de mogelijkheid om pas te betalen wanneer het product thuis is afgeleverd. Achteraf betalen met Klarna gaat als volgt te werk. 

Om gebruik te kunnen maken van Klarna is het een vereiste om een account aan te maken, alleen dan kan je gebruik maken van achteraf betalen. Je vult hier je gegevens en e-mailadres in waardoor je de volgende keer makkelijker kan inloggen. Hierbij kan je een handige app downloaden om het afrekenen nog makkelijker te maken. Wanneer je account is aangemaakt en je je winkelmandje vol hebt, kan je gaan betalen. Bij Expert kan je dan kiezen uit verschillende betaalmethodes waaronder Klarna. Deze methode vink je aan en hierna word je doorverwezen naar een andere pagina. Je kan dan inloggen via de app of via de website en dan ben je eigenlijk al klaar. De rekening wordt geregistreerd bij Klarna en je hoeft hier pas weer naar te kijken als het product binnen is. 

Wanneer het product is verzonden heb je 30 dagen de tijd om het openstaande bedrag te betalen. Als het product binnen is en je tevreden bent kan je dit bedrag direct betalen. Toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Terugsturen kan bij Expert altijd binnen 14 dagen als je de aankoop online hebt gedaan. Je meldt het product aan bij Expert.nl en stuurt het product terug. Wanneer de bestelling weer is aangekomen bij Expert wordt de rekening vanzelf aangepast bij Klarna en komt de rekening te vervallen. De rekening wordt aangepast wanneer je meerdere producten hebt besteld en een deel hiervan hebt gehouden. 

Uitzonderingen

Er zijn echter wel een paar uitzonderingen wanneer je als klant niet de mogelijkheid hebt om achteraf te betalen met Klarna. Klarna kan bij de betaling alleen geselecteerd worden bij bezorging aan huis en bij een maximale bestelwaarde van €1250. Daarnaast zijn er ook bepaalde productgroepen waarbij je niet achteraf kan betalen. Dit zijn de volgende productgroepen: smartphones, tablets, laptops, chromebooks en alle producten van het merk Apple.

Retour Expert.nl

Bij Expert.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%