etsy achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Etsy.nl

Voor het eerst in haar geschiedenis behaalde Alternate/Wave Distribution Group meer dan een miljard euro omzet. Ook de winst nam toe. Alternate kon met name de door de pandemie veroorzaakte lock-outs opvangen, meldt het bedrijf in een persbericht. Dit compenseerde ruimschoots de vertraagde commerciële activiteit (vanwege geannuleerde of uitgestelde investeringen).

Veel online shoppers willen artikelen kopen zonder er direct voor te hoeven betalen. Als reactie hierop bieden sommige e-commercewebsites klanten de mogelijkheid om hun artikelen later te betalen met een service die ‘uitgestelde betaling’ wordt genoemd. Hierdoor kunt u uw artikel ontvangen voordat u ervoor betaalt. Het type uitgestelde betaling dat wordt aangeboden, varieert echter afhankelijk van de website. Zo staat Etsy.nl zijn shoppers toe om uitgestelde betalingen te doen met Klarna. Hier zijn nog een paar feiten over dit type betalingsservice.

Consumenten die op Etsy.nl winkelen, kunnen ervoor kiezen om hun items later te betalen met Klarna’s uitgestelde betalingsoptie. Dit is een extra service die naast PayPal kan worden gebruikt om een ​​item op de site te kopen. De betalingsoptie garandeert dat uw geld veilig is voordat u het gekochte artikel ontvangt. U kunt uw item ook direct betalen als u deze service niet wilt gebruiken.

Het is gemakkelijk om een ​​betalingsplan op te stellen met Klarna als u besluit om deze service te gebruiken. Eerst moet u het gewenste artikel aan uw winkelwagentje toevoegen en tijdens het afrekenen de Klarna-optie kiezen. Vervolgens moet u een kort formulier invullen met uw verzendinformatie en contactgegevens. Daarna moet u uw creditcardgegevens invoeren en kiezen wanneer u uw betalingen wilt uitvoeren. Je kaart wordt pas belast als je de items hebt gekozen die je wilt kopen en de datums van je betalingen hebt geselecteerd.

Etsy-shoppers kunnen ook hun vooraf goedgekeurde kredietlimieten gebruiken met Klarna terwijl ze goederen op hun site kopen. Om dit te doen, moeten ze een gratis account aanmaken bij Klarna en dit koppelen aan hun Etsy-account nadat ze een aankoop hebben gedaan. Vervolgens kunnen ze hun kredietlimiet en eventuele transacties die ze via Klarna hebben gedaan controleren op hun accountpagina op Etsy.nl. Dit helpt hen bij te houden wat ze hebben gekocht en wanneer ze ervoor hebben betaald.

Het goede nieuws is dat gebruikers met deze optie hun kredietlimiet en betalingsgeschiedenis kunnen controleren, zelfs nadat ze goederen op Etsy hebben gekocht – omdat ze hun rekeningen bij Klarna zoals hierboven uitgelegd. Dit is handig omdat gebruikers kunnen vergeten welke producten ze hebben gekocht of hoeveel ze ervoor hebben betaald, tenzij ze hun geschiedenis regelmatig controleren. Het is ook handig voor gebruikers die er zeker van willen zijn dat al hun aankopen legitiem zijn voordat ze betalingen doen via het systeem van Klarna.

Uitgestelde betalingen zoals die worden aangeboden door Klarna zijn een handige manier voor consumenten om online aankopen te doen zonder onmiddellijk te betalen voor hen. Het gebruik van dit systeem vereist echter dat u uw account aan Klarna koppelt, zodat het bedrijf zijn belangen kan beschermen door uw geld vast te houden totdat u uw goederen in goede staat ontvangt. Je moet je transacties en eventuele limieten op dit soort tegoed regelmatig controleren, zodat je weet waar je geld naartoe gaat als je online winkelt op sites zoals Etsy.

Hoe heeft Etsy.nl de markt veranderd

Speelgoed, gereedschap, huishoudelijke artikelen en barbecue-artikelen behoren tot de klassieke it-producten. Naar al deze artikelen is sinds het begin van de pandemie veel vraag geweest. De partnerschappen op fabrikantenniveau die gedurende vele jaren zijn ontwikkeld, hebben tot dit succes bijgedragen. 

Achteraf betalen bij Etsy.nl

Bij Etsy.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Etsy.nl

Bij Alternate.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%