ep achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van EP.nl

ElectronicPartner of afgekort EP is een van Europa’s grootste inkoopverenigingen voor consumentenelektronica, informatietechnologie, multimedia en telecommunicatie, met het hoofdkantoor in Düsseldorf, Noordrijn-Westfalen, Duitsland. De groep heeft zo’n 5.000 winkels in Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Nederland heeft er ongeveer 475.
 

Hoe heeft EP.nl de markt veranderd

Met meer dan 100 winkels en een herkenbare winkelaanwezigheid heeft het model zijn kracht bewezen. Bij EP:Entrepreneur staat de klant centraal en weet de ondernemer dat zijn of haar kracht ligt in het kennen van en werken in zijn of haar lokale marktsector. Een ondernemer die altijd verder ging waar anderen stopten. Een ondernemer is pas tevreden als zijn of haar klanten tevreden zijn.

Achteraf betalen bij EP.nl

Bij EP.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour EP.nl

Bij EP.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%