ecco achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Ecco.nl

ECCO werd in 1963 opgericht door Birte en Karl Toosbuy. Ze verkochten al hun bezittingen en openden een schoenenfabriek in het Deense dorp Bredebro. Dit groeide al snel uit van een fabriek tot een wereldwijd bedrijf.
 
Ecco kijkt altijd naar de toekomst en ontwerpt schoenen op basis van een diep begrip van hoe de menselijke voet beweegt. Innovatieve smelttechnologie heeft bijgedragen aan het succes. Net als geliefd Deens design en traditioneel vakmanschap maken ze nog steeds deel uit van het productieproces.
 

Hoe heeft Ecco.nl de markt veranderd

Tegenwoordig is ECCO een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Bredbro, Denemarken, met leerlooierijen en productiefaciliteiten in Portugal, Indonesië, Thailand, Nederland, Slowakije en China. Ecco-schoenen worden in alle landen van de wereld verkocht. Oprichter Karl Toosbuy overleed in 2004. Nieuwe eigenaren Hanni Toosbuy Kasprzak en haar man Dieter Kasprzak leiden de wereldwijde schoenengroep. Karl Toosbuy is trots op de miljoenen Ecco-schoenen die door klanten over de hele wereld worden gedragen. Al deze schoenen zijn afstammelingen van het eerste paar Ecco-schoenen die hij in de fabriek met de hand maakte.

Achteraf betalen bij Ecco.nl

Bij Ecco kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Ecco.nl

Bij Ecco.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%