coolblue achteraf betalen


Achteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Coolblue

Onze focus op customer journeys heeft ons geholpen meer te worden dan alleen een e-commercebedrijf. We konden deze verwezenlijkingen in chronologische volgorde verwezenlijken dankzij onze focus op het leiden van klantreizen. Lees hier meer over onze verwezenlijkingen.

Hoe heeft Coolblue de markt veranderd

Pieter Zwart, Paul de Jong en Bart Kuijpers hebben Coolblue opgericht. Zij richtten het bedrijf op om te concurreren met Hot-Orange, dat zijn bedrijfsvoering voornamelijk uitbesteedde aan derden, extern gefinancierd werd en een slechte klantenservice had. Coolblue, dat bestond uit verschillende webwinkels die uiteenlopende producten verkochten zoals Mp3man.nl, PDAshop.nl en Digicamshop.nl, opende in 2003 als eerste een fysieke winkel in Rotterdam. iDeal was het eerste online betaalsysteem dat Coolblue gebruikte in 2005. Vanaf 2007 werden de leveringsvoorwaarden verbeterd, waarbij bestellingen die voor 21.00 uur werden geplaatst, de volgende dag werden geleverd. Naast de oorspronkelijke winkels werden meer fysieke winkels geopend, waarvan de eerste in Antwerpen. In 2011 werd een nieuwe huisstijl geïntroduceerd, die is uitgegroeid tot Coolblue zoals we die nu kennen. Vanaf 2011 waren er honderden gespecialiseerde webwinkels.

Achteraf betalen bij Coolblue

Bij Coolblue kan je niet op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel jammer om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. Gelukkig zijn ze een hele betrouwbare partij waar je ook vooraf gerust kan bestellen.

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%