bruna achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Bruna.nl

Bruna is in 1868 opgericht door Albert Willem Bruna. Het heeft sinds 1891 spoorwegkiosken op verschillende stations. In 1909 splitste het bedrijf zich op in A.W. Bruna & Zoon en De Spoorwegboekhandel, respectievelijk geleid door de oudste (Gerard, 1870-1935) en jongste (Hendrik, 1874-1965) zonen van oprichter Albert Willem. Het bedrijf is franchisenemer sinds 1949. Van 1935 tot 1982 stond Henk Bruna aan het hoofd van de winkelketen.

Online shoppen heeft de laatste tijd enorm aan populariteit gewonnen. Veel websites voor online winkelen hebben enorm veel succes geboekt door hun klanten een platform te bieden waarop ze goederen en diensten kunnen kopen wanneer het hen uitkomt. Bruna is zo’n naam die de wereld van online winkelen een stempel van betrouwbaarheid heeft gegeven. Bruna heeft een revolutie teweeggebracht in het concept van online winkelen door het haar klanten gemakkelijk en gemakkelijk te maken.

Allereerst kunt u bij Bruna online betalen wanneer u wilt. Er is geen beperking op wanneer u moet betalen of hoe u daar uw aankopen kunt betalen. U kunt uw aankopen betalen wanneer u ze ophaalt of via hun online portal. Bovendien kunt u bij Bruna uw producten binnen de gestelde termijn retourneren als ze niet aan uw verwachtingen voldoen. Op deze manier kunt u te allen tijde kwaliteitscontrole garanderen wanneer u zaken met hen doet. Erger nog, veel klanten geloven nog steeds dat kopen in een online winkel niet zo veilig is als kopen in een traditionele winkel. Deze overtuiging wordt echter snel omvergeworpen nu steeds meer mensen zich bewust worden van de veiligheidsmaatregelen die toonaangevende webwinkels zoals Bruna hanteren. Zo heeft Bruna een beveiligde internetverbinding die gebruik maakt van een versleuteld systeem voor gegevensoverdracht om te voorkomen dat klantgegevens in verkeerde handen vallen. U zult merken dat dit systeem veel veiliger is dan elk ander betalingsplatform dat in het land beschikbaar is, zelfs in een traditionele winkel.

Een andere interessante factor bij online kopen bij Bruna is hoe gemakkelijk het is om daar te betalen. U hoeft niet in lange rijen te staan ​​of te wachten tot de kassier voor u klaar staat – betalen kan niet eenvoudiger! Het enige wat je nodig hebt is je telefoon of computer, gevolgd door een betrouwbare internetverbinding. Van daaruit kunt u door de gehele catalogus van Bruna bladeren en razendsnel uw gewenste aankopen doen! Alle betaalde goederen worden binnen het gestelde tijdsbestek rechtstreeks bij u thuisbezorgd; dit maakt het zakendoen met Bruna een fluitje van een cent.

Ten slotte biedt Bruna haar klanten de mogelijkheid om hun aankopen later op hun website te betalen. Deze functie staat bekend als “later betalen” en stelt klanten in staat hun betaling uit te stellen tot een latere datum – wanneer ze voldoende geld hebben om hun aankoop(en) te dekken. Op deze manier krijgen klanten meer flexibiliteit met betrekking tot hun cashflow en kunnen ze aankopen doen op basis van wat ze zich op een bepaald moment kunnen veroorloven. Deze betalingen kunnen worden gedaan met een creditcard of bankpas, afhankelijk van de optie die u hebt geselecteerd bij het aanmelden voor de service.

De bovengenoemde punten bewijzen hoe geweldig dit bedrijf is als het gaat om het revolutioneren van online winkelen in India . Ze bieden betrouwbare betalingsmogelijkheden en bieden klanten meer flexibiliteit met betrekking tot hun cashflow. Zolang je toegang hebt tot een computer of telefoon, heb je al alles wat je nodig hebt om in deze winkel te kopen!

Hoe heeft Bruna.nl de markt veranderd

Met Bruna is het niet altijd goedgegaan mocht je de bronnen geloven die je kunt vinden op het internet, Uit gegevens blijkt dat de Bruna in 2016 een verlies leed van bijna 7 miljoen euro en dat met een omzet van bijna 368 miljoen euro in het jaar 2016..Echter in 2017 werd de Bruna overgenomen door de VKB Uitgeversgroep.

Achteraf betalen bij Bruna.nl

Bij Bruna.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Bruna.nl

Bij Bruna.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%