Bristol achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Bristol.nl

In 1925 vestigde de familie Vanaudenhove een schoenenwinkel in Diest. In de jaren dertig namen twee zonen van de eigenaar de winkel over. Vanaf dat moment leidden Albert en Omer Vanaudenhove de zaak en breidden zij de schoengroot- en detailhandel uit. De groothandel kreeg de naam “Central Shoe” en naast de “Euro Shoe Union” werden ook “Euro Vana”-schoenen geproduceerd. Uit deze ondernemingen werd de Euro Shoe Group gevormd. Later werd Euro Shoe Union de Euro Shoe Group.

Hoe heeft Bristol.nl de markt veranderd

Het is begrijpelijk dat je Bristol niet goed kent vandaag…. Shoe Discount, een discountketen in België die jong en oud verblijdde met veel schoen voor weinig, kleding, accessoires en sportartikelen, staat al meer dan 50 jaar bekend als Bristol. Omdat de retailwereld voortdurend in beweging is, ging Shoe Discount eind 2016 de metamorfose van Bristol in en werd het langzaam omgedoopt tot Bristol. Een nieuwe naam, een innovatieve frisse uitstraling en de laagste prijs, hoogste kwaliteit en grootste selectie van schoenen, kleding, sportartikelen en accessoires zijn allemaal aanwezig. Het winkelen is echter nog leuker geworden!

Achteraf betalen bij Bristol.nl

Bij Bristol.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. Achter betalen kan dus gewoon bij deze winkel. Dat is een fijn gevoel om meerdere redenen. Je kan er nu zeker van zijn dat je product eerst in huis komt voordat je gaat betalen.

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%