alternatie achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Alternate.nl

Voor het eerst in haar geschiedenis behaalde Alternate/Wave Distribution Group meer dan een miljard euro omzet. Ook de winst nam toe. Alternate kon met name de door de pandemie veroorzaakte lock-outs opvangen, meldt het bedrijf in een persbericht. Dit compenseerde ruimschoots de vertraagde commerciële activiteit (vanwege geannuleerde of uitgestelde investeringen).

Hoe heeft Bol.com de markt veranderd

Speelgoed, gereedschap, huishoudelijke artikelen en barbecue-artikelen behoren tot de klassieke it-producten. Naar al deze artikelen is sinds het begin van de pandemie veel vraag geweest. De partnerschappen op fabrikantenniveau die gedurende vele jaren zijn ontwikkeld, hebben tot dit succes bijgedragen. De goederen werden schaars tijdens een moeilijke periode. Volgens het bedrijf zal Alternate volgend jaar, wanneer het 30 jaar bestaat, te maken krijgen met problemen in verband met de beschikbaarheid van producten en het omschakelingsgedrag van de consument. Ondanks de uitdagingen gelooft ceo Carsten Kellmann dat zijn bedrijf goed gepositioneerd is om ze aan te kunnen.

Achteraf betalen bij Alternate.nl

Bij Alternate.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Alternate

Bij Alternate.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%