Albelli achteraf betalen

achteraf betalenAchteraf betalen

Trustpilot score:
Website Bezoeken

De geschiedenis van Albelli.nl

Albelli begon met de verkoop van fotoboeken in Nederland en breidde al snel uit naar België, Frankrijk, Duitsland en het VK. Meer dan tien jaar later helpen ze nog steeds mensen om hun wereld mooier te maken door hun momenten te delen via muurkunst, kalenders, kaarten en meer.

Albelli is een dienstverlener op het gebied van printen en fotoafwerking. Ze leveren verschillende producten en diensten op het gebied van drukwerk, scrapbooking en fotoafwerking. Albelli is een bekend merk in Europa. Om klanten te helpen bij het betalen van hun bestellingen, heeft Albelli een online betalingsfaciliteit gelanceerd met de naam albelli laterpay.

Met albelli laterpay kunnen klanten hun bestellingen betalen nadat ze hun producten hebben ontvangen. Deze voorziening is 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar. Klanten hebben toegang tot deze service wanneer ze maar willen, zonder enige belemmering. Om van deze faciliteit gebruik te kunnen maken, moeten klanten een account hebben bij Albelli. Nadat ze hun bestellingen hebben ontvangen, kunnen ze inloggen op hun account en op de laterpay-knop klikken om te betalen.

Voordat klanten hun bestellingen met de laterpay-service kopen, moeten ze eerst de algemene voorwaarden van deze faciliteit begrijpen. Ten eerste moet het totale bedrag van de bestelling meer dan € 100 bedragen. Het afleveradres moet in België of Duitsland zijn, de enige landen waar deze mogelijkheid momenteel beschikbaar is. Klanten moeten € 1 betalen als eerste aanbetaling met hun creditcard. Na het doen van de eerste aanbetaling kunnen klanten betalen voor meer leveringen zonder extra kosten. Ze kunnen echter geen nieuwe aankopen doen als ze niet genoeg saldo op hun rekening hebben om ervoor te betalen.

Albelli gebruikt een beveiligd systeem om klantgegevens te beschermen bij het gebruik van dit online betalingsplatform. Met deze laterpay-service kunnen klanten op elk moment van de dag gemakkelijk betalen. In plaats van te wachten tot ze thuiskomen om hun bestellingen te betalen, kunnen klanten ervoor kiezen om te betalen terwijl ze nog aan het werk zijn of op vakantie zijn. Om deze service te gebruiken, hoeven klanten alleen maar in te loggen op hun account en op de knop laterpay te klikken om hun bestellingen te betalen.

Klanten hebben 24 uur per dag toegang tot albelli laterpay; daarom is er geen beperking bij het betalen van uw bestelling. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken, moet u een account bij Albelli hebben, zodat u kunt inloggen wanneer u uw bestellingen wilt betalen – zelfs vanaf uw smartphone of tablet!

Hoe heeft Albelli.nl de markt veranderd

In 2011 werd Albelli onderdeel van Cimpress, de marktleider in personalisatieproducten. In hetzelfde jaar gebruikten ze hun kennis en de internationale expertise van Cimpress om het Zweedse merk önskefoto, het Britse albelli en het Noorse fotoknudsen te betrekken. In juli 2017 werd albelli overgenomen door de Nederlandse private equity-investeerder Gilde Buy Out Partners. Het is weer een stap voorwaarts in de reis om de beste momenten van mensen tot leven te brengen door middel van topfotoproducten.

Achteraf betalen bij Albelli.nl

Bij Albelli.nl kan je op verschillende manieren achteraf betalen. Dat is heel prettig om te weten zeker aangezien je graag wil dat je het product ook echt ontvangt. 

Retour Albelli.nl

Bij Albelli.nl kan je je producten ook retour sturen. Zij hebben een formulier op de volgende pagina waar je dit kan doen. Deze kan je hier terug vinden

Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%