Afterpay Achteraf Betalen?

Gemakkelijk en veilig achteraf betalen bij winkels in 2022. Wij hebben een overzicht van de winkels waar je makkelijk met Riverty, Klarna, Billink, Sisow en andere betaalproviders kan betalen. Wel zo makkelijk dat het allemaal op één adres te vinden is dacht wij! 

Bekijk de Riverty winkels Achteraf betalen winkels
achteraf betalen

Hoe Afterpay.com te gebruiken: wat het is en hoe het werkt

afterpay achteraf betalen

Afbeeldingsbron: Unsplash‍

Afterpay is een service van derden waarmee u artikelen en services online kunt kopen en later kunt betalen. Wanneer u zich aanmeldt bij Afterpay, geven ze u een betaalterminal zodat u betalingen kunt doen bij elke handelaar die kaartterminals accepteert (inclusief Amazon). Met Afterpay krijgen uw klanten toegang tot geweldige financieringsopties en de mogelijkheid om een artikel eenvoudig tegen een normale prijs te kopen, om het vervolgens met een bepaald bedrag te laten afwaarderen nadat de transactie is verwerkt. In deze blogpost leggen we uit hoe Afterpay werkt en bespreken we enkele van de handigste functies ervan.

Wat is Afterpay?

Als u een winkel of website heeft waar u goederen met een creditcard kunt kopen, kunt u gemakkelijk online betalingen van klanten accepteren. Wanneer iemand zijn creditcard gebruikt om een aankoop te doen, wordt de transactie verwerkt door de bank van de winkelier. De bank verdeelt vervolgens het bedrag onder de handelaar en de creditcardmaatschappij van de klant. Klanten kunnen 5% extra toevoegen aan het transactiebedrag van hun kaart om hun eigen financieringskosten te dekken. Afterpay is een dienst waarmee klanten bijna elk artikel of dienst met een creditcard kunnen betalen en het betalingsbedrag naar hun eigen rekening kunnen laten overmaken. U kunt Afterpay gebruiken om automatische betalingen in te stellen, of om het systeem elke maand automatisch een bepaald bedrag van de rekening van de klant af te laten schrijven.

Hoe werkt Afterpay?

Afterpay is eigendom van een Australisch bedrijf genaamd Betta Retail Group. De website van het bedrijf legt uit dat Afterpay een “handige, betaalbare en veilige betaalmethode” is waarmee klanten “nu kopen, later betalen”. Afterpay doet dit door de creditcard van de klant te koppelen aan een “rekeningnummer” waarop het bedrag dat de klant u verschuldigd is, wordt opgeslagen. De creditcardmaatschappij crediteert vervolgens de rekening van de klant met het bedrag dat u hem in rekening brengt voor het artikel of de dienst. Nadat de transactie is voltooid, ontvangt u het geld van de rekening van de klant en kan uw betaalterminal beginnen met het accepteren van betalingen.

hoe werkt achteraf betalen afterpay

Hoe kunt u Afterpay gebruiken?

U kunt een “betaalplan” maken waarbij klanten een artikel of dienst over een bepaalde periode kunnen betalen. Klanten kunnen bijvoorbeeld 30 dollar per maand betalen voor een nieuwe iPhone. U kunt uw klanten ook een “maandelijkse afbetaling” van maximaal 12 maanden laten betalen. Ze kunnen bijvoorbeeld 50 dollar per maand betalen voor een iPad die 500 dollar kost. U kunt klanten ook het bedrag dat zij u hebben betaald laten “innen” op hun creditcard. Dit is geweldig voor de verkoop van producten op eBay, Amazon, of uw eigen winkel. Als een klant u $500 betaalt, maar het artikel voor slechts $499 wil hebben, kunt u de $50 die de klant al op uw rekening heeft gestort, “verzilveren”.

De voordelen van het gebruik van Afterpay

– Past naadloos in uw online winkel. – Geen contract, verplichting of aanmeldingskosten. – Geen risico van retourzendingen. – Gemakkelijk te gebruiken en te navigeren. – Zeer geschikt voor terugkerende betalingen, verkoop van artikelen en cash-in opties. – Snelle en gemakkelijke afwikkeling van transacties. – Geweldige klantenondersteuning. – Geen gedoe. – De lijst kan nog wel even doorgaan.

Nadelen van het gebruik van Afterpay

– Het geld voor de aankoop komt niet direct van de rekening van de klant. Je moet wachten tot de klant je betaalt met zijn eigen betaalmethode. – Je moet creditcardbetalingen kunnen accepteren. Niet alle winkels kunnen dit. – Je moet een winkelrekening hebben om creditcardbetalingen te kunnen accepteren. Dit is meestal gratis, maar u moet ervoor zorgen dat de creditcardmaatschappij de rekening goedkeurt. – U moet een betaalterminal hebben (d.w.z. een kassasysteem) of online kaartbetalingen kunnen accepteren. – U hebt een website (of een e-commerce systeem) nodig om betalingen te accepteren. Persoonlijke aankopen en drop-shipping kunnen worden gedaan met een handgeschreven briefje, maar voor online betalingen is een website nodig.

Gemakkelijke en handige betaalmogelijkheden.

Met iDEAL kunt u betrouwbaar, veilig en eenvoudig online betalen. U rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betaal op maat. Onze animatie laat je snel zien wat iDEAL nu echt is.

Als u voor deze optie kiest, wordt u via onze website naar een beveiligde pagina van het Pay-betaalplatform geleid. Hier ziet u betalingsgegevens zoals bankrekening, betalingskenmerk, etc. Deze gegevens kunt u vervolgens gebruiken om betalingen te doen via internetbankieren etc. Na ontvangst van uw betaling zullen wij uw bestelling direct verzenden. Als u voor deze betaalmethode kiest, kan het enkele werkdagen duren voordat uw betaling is verwerkt.

Afterpay is snel te vergelijken met PayPal en ook met creditcards. Het is ook mogelijk om achteraf met creditcard te betalen. Als we de kosten van transacties vergelijken, dan zijn creditcards meestal goedkoper per transactie. Dit effect wordt echter deels gecompenseerd door het feit dat je ook voor de creditcard zelf betaalt: meestal rond de 10 tot 20 euro per jaar. Welke optie goedkoper is, hangt af van je koopgedrag.

Veilig uitchecken.

Als u producten of diensten op internet koopt, wilt u ook kopen bij betrouwbare online winkels en bedrijven. Zorg ervoor dat de webwinkel of het bedrijf een betrouwbare partij is voordat u een aankoop doet. Zo lees je op vergelijkingssites over ervaringen van andere consumenten met webwinkels. Als alternatief kunt u een Google-zoekopdracht gebruiken om (tussen beoordelingen) beoordelingen van online winkels op internet te vinden. Bekijk ook de politieprofielen van bekende kwaadwillende partijen en de pagina Verkopersgegevens bekijken. Gebruik altijd deze vuistregel voordat u een aankoop doet: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, doe het dan niet.

Webpagina’s zijn veilig. Afhankelijk van uw webbrowser ziet u het kenmerk dat aangeeft dat de pagina veilig is. Adresregels (URL’s) beginnen altijd met https://. Zo weet je zeker dat het een veilige website is. Met alle webbrowsers kunt u controleren of u zich inderdaad op de juiste bedrijfswebsite bevindt.

Als er om de een of andere reden iets misgaat, heb je geen man nodig. Wanneer een klant contact opneemt met Klarna of AfterPay omdat een klant geen bestelling heeft geplaatst, wordt hij na meerdere controlevragen doorverbonden met de beveiligingsafdeling. Ze voeren analyses uit op basis van zoekopdrachten, terwijl facturen worden opgeschort en gegevens worden gemarkeerd om toekomstige herhalingen te voorkomen.

Snelle en gemakkelijke betaalmogelijkheden.

Koop nu je favoriete producten, spreid het aankoopbedrag over 60 dagen en betaal in 3 renteloze termijnen. hoe? Klarna verdeelt je aankoop in 3 gelijke delen. Aankopen betaal je na 30 dagen en na 60 dagen via automatische incasso. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken en kun je met volle teugen genieten van je nieuwe aankoop. U kunt altijd vervroegd aflossen.

Conclusie

Afterpay is een handige manier om creditcardbetalingen van klanten te accepteren. Afterpay vereist geen installatie- of aanmeldingskosten en klanten kunnen voor bijna elk artikel of dienst betalen met een creditcard zonder het gedoe van het vervangen van hun creditcard of het aanmelden voor een dienst. Afterpay is een geweldige oplossing voor online winkels en diensten die creditcards accepteren. Het is ook handig voor het verkopen van artikelen op eBay, het verkopen van digitale producten en cash-in opties. Afterpay is een handige en gemakkelijke manier om creditcardbetalingen te accepteren, maar het is niet geschikt voor elk bedrijf. Voordat u het probeert, moet u weten wat het kan en wat niet. Er zijn immers genoeg andere betalingsmogelijkheden die u in plaats daarvan kunt gebruiken.

Klanten (4231) beoordelen onze dienstverlening met een 4.5!